hjemmetrening med kristin

Hjemmetrening med Kristin Birkelund

Sammen med Kristin Birkelund har vi satt sammen flere styrketreningsøkter for deg, som du kan gjøre hjemme med minimalt utstyr. Øktene vil variere bruken av muskler og utstyr, samt motivere deg til å opprettholde formen med hjemmetrening. Enjoy!

Økt 1: Hjemmetrening for fullkropp uten utstyr

Se økten her

I denne økten for hele kroppen kan du trene helt uten utstyr. Du finner øvelser som air squat, utfall bakover, push ups, burpees, mountain climber og skrå situps. Gjør deg klar for en god økt for hele kroppen her!

Økt 2: Hjemmetrening for fullkropp på benk

Se økten her

Ønsker du en økt for hele kroppen som kan utføres ved hjelp av en benk både ute og inne? Da bør du sjekke ut denne hjemmetreningsøkten fra Kristin som inneholder raske løpesteg, pushups, dips, bulgarske utfall, spensthopp, burpees med hopp, sideplanke med beinløft og båten med beindrag. Øvelser som vil gi deg en god følelse i kroppen etter endt økt! Prøv den her.

Økt 3: Hjemmetrening for fullkropp med strikk

Se økten her

Med strikker blir hjemmetreningen plutselig litt morsommere og mer krevende. Har du strikker med ulik styrke kan du utfordre kroppen på en helt ny måte. Bli inspirert med denne fullkroppsøkten med Kristin som kan utføres både hjemme, ute og på treningssenteret. Perfekt for deg som trenger litt treningsinspirasjon.