Bli med på hjemmetrening med Kristin Birkelund! Foto.

Hjemmetrening med Kristin Birkelund

Sammen med Kristin Birkelund har vi satt sammen flere styrketreningsøkter for deg, som du kan gjøre hjemme med minimalt utstyr. Øktene vil variere bruken av muskler og utstyr, samt motivere deg til å opprettholde formen med hjemmetrening. Enjoy!

Økt 1: Hjemmetrening for fullkropp uten utstyr

Se økten her

I denne økten for hele kroppen kan du trene helt uten utstyr. Du finner øvelser som air squat, utfall bakover, push ups, burpees, mountain climber og skrå situps. Gjør deg klar for en god økt for hele kroppen her!

Økt 2: Hjemmetrening for fullkropp på benk

Se økten her

Ønsker du en økt for hele kroppen som kan utføres ved hjelp av en benk både ute og inne? Da bør du sjekke ut denne hjemmetreningsøkten fra Kristin som inneholder raske løpesteg, pushups, dips, bulgarske utfall, spensthopp, burpees med hopp, sideplanke med beinløft og båten med beindrag. Øvelser som vil gi deg en god følelse i kroppen etter endt økt! Prøv den her.

Økt 3: Hjemmetrening for fullkropp med strikk

Se økten her

Med strikker blir hjemmetreningen plutselig litt morsommere og mer krevende. Har du strikker med ulik styrke kan du utfordre kroppen på en helt ny måte. Bli inspirert med denne fullkroppsøkten med Kristin som kan utføres både hjemme, ute og på treningssenteret. Perfekt for deg som trenger litt treningsinspirasjon.

Økt 4: Hjemmetrening for bein og armer med kroppsvekt

Se økten her

Her finner du en skikkelig god hjemmetreningsøkt med kroppsvekt med fokus på armer og bein/rumpe. Den kan utføres både inne og ute, og du trenger du deg selv! Bli inspirert til hjemmetreningen med denne svetteøkten fra Kristin.

Økt 5: Hjemmetrening for bein og armer uten utstyr

Se økten her

Lyst til å trene bein og overkropp? Da bør du teste ut denne økten du kan gjøre hjemme helt uten utstyr. Skift til treningstøy og gjør deg klar til en real svettefest.

Økt 6: Hjemmetrening for hele kroppen med kroppsvekt

Se økten her

Er du keen på en styrkeøkt for hele kroppen hvor du kun bruker din egen kroppsvekt? Da bør du sjekke ut denne økten med Kristin. Uansett om du har lite tid, vil du få plass til denne økten i en travel hverdag. Lykke til med treningen!

Økt 7: Hjemmetrening med kettlebell for hele kroppen

Se økten her

Det kan være deilig med litt variasjon i treningen, så her har vi en digg styrketreningsøkt med kettlebell. Du får tips til ulike treningsøvelser, og du kan gjør økten med det du har tilgjengelig av vekter hjemme om du skulle mangle en kettlebell. Lykke til med treningsøkten!

Økt 8: Hjemmetrening med manualer for hele kroppen

Se økten her

Uansett om du skal trene hjemme, ute eller på senter, kan det være vanskelig å vite hva man skal trene og hvilke øvelser man skal gjøre fra gang til gang. Her har Kristin Birkelund satt opp en fullkroppsøkt med manualer. Det eneste utstyret du trenger er to manualer, og økten kan utføres både ute og inne. Gi kroppen din en real styrkeøkt og kjør på!

Økt 9: Hjemmetrening med miniband for hele kroppen

Se økten her

Liker du best å trene hjemme eller på treningssenter? Kanskje du fortrekker utetrening? Uansett vil denne fullkroppsøkten fra Kristin få opp pulsen din, samt trene de musklene du ønsker. Alt du trenger er et miniband/kort strikk med ønsket motstand. God trening!

Økt 10: Hjemmetrening for hele kroppen med kroppsvekt

Utfordre deg selv med denne gode økten fra Kristin Birkelund som inneholder mange effektive styrkeøvelser. Treningsøkten kan utføres inne, ute og på treningssenter, men er designet for deg som vil trene uten utstyr, kun med sin egen kroppsvekt. Gjør deg klar for en svetteøkt og lykke til!

Økt 11: Hjemmetrening for hele kroppen uten vekter

Lyst på en hard styrketreningsøkt for hele kroppen uten bruk av ekstra utstyr og vekter? Da er denne økten fra Kristin Birkelund midt i blinken! Økten er kort og god med 6 øvelser hvor du utfører så mange runder du klarer med 10-12 repetisjoner per øvelse.

Økt 12: Hjemmetrening for hele kroppen med vektvest

Se økten her

Har du lyst til å gjøre kroppsvekt styrkeøkten din litt tyngre? Da er denne økten fra Kristin Birkelund med vektvest helt perfekt. Du slipper å tenke på noe annet utstyr enn en vektvest, hvor du kan velge vekten ut ifra ditt eget nivå. Disse 7 styrkeøvelsene gir deg det du trenger i en fullkroppsøkt, så lykke til med treningen!

Populære produkter