hjemmetrening med kristin

Hjemmetrening med Kristin Birkelund

Sammen med Kristin Birkelund har vi satt sammen flere styrketreningsøkter for deg, som du kan gjøre hjemme med minimalt utstyr. Øktene vil variere bruken av muskler og utstyr, samt motivere deg til å opprettholde formen med hjemmetrening. Enjoy!

Økt 1: Hjemmetrening for fullkropp uten utstyr

Se økten her

I denne økten for hele kroppen kan du trene helt uten utstyr. Du finner øvelser som air squat, utfall bakover, push ups, burpees, mountain climber og skrå situps. Gjør deg klar for en god økt for hele kroppen her!

Økt 2: Hjemmetrening for fullkropp på benk

Se økten her

Ønsker du en økt for hele kroppen som kan utføres ved hjelp av en benk både ute og inne? Da bør du sjekke ut denne hjemmetreningsøkten fra Kristin som inneholder raske løpesteg, pushups, dips, bulgarske utfall, spensthopp, burpees med hopp, sideplanke med beinløft og båten med beindrag. Øvelser som vil gi deg en god følelse i kroppen etter endt økt! Prøv den her.

Økt 3: Hjemmetrening for fullkropp med strikk

Se økten her

Med strikker blir hjemmetreningen plutselig litt morsommere og mer krevende. Har du strikker med ulik styrke kan du utfordre kroppen på en helt ny måte. Bli inspirert med denne fullkroppsøkten med Kristin som kan utføres både hjemme, ute og på treningssenteret. Perfekt for deg som trenger litt treningsinspirasjon.

Økt 4: Hjemmetrening for bein og armer med kroppsvekt

Se økten her

Her finner du en skikkelig god hjemmetreningsøkt med kroppsvekt med fokus på armer og bein/rumpe. Den kan utføres både inne og ute, og du trenger du deg selv! Bli inspirert til hjemmetreningen med denne svetteøkten fra Kristin.

Økt 5: Hjemmetrening for bein og armer uten utstyr

Se økten her

Lyst til å trene bein og overkropp? Da bør du teste ut denne økten du kan gjøre hjemme helt uten utstyr. Skift til treningstøy og gjør deg klar til en real svettefest.

Økt 6: Hjemmetrening for hele kroppen med kroppsvekt

Se økten her

Er du keen på en styrkeøkt for hele kroppen hvor du kun bruker din egen kroppsvekt? Da bør du sjekke ut denne økten med Kristin. Uansett om du har lite tid, vil du få plass til denne økten i en travel hverdag. Lykke til med treningen!

Populære produkter