• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna

16 oktober 2018

Acroyoga er en kombinasjon av akrobatikk og yoga, og blir vanligvis utført i par, men kan også utføres med mer enn to personer. Acroyoga utføres som regel ved at en person er base, ligger nederst, og en person er flyer, blir løftet av basen. Maxim-ambassadørene Kristine (23) og Simen (27) fra Team Stronger er ivrige tilhengere av acroyoga.

 

 

Vi er begge utdannet Idrettspedagoger fra Høyskolen Kristiania hvor vi møttes og ble kjærester i 2015. Vi har alltid vært veldig allsidige med treningen og har drevet med mange ulike aktiviteter opp igjennom barne- og ungdomsårene. I voksen alder har vi fortsatt med denne allsidigheten og vært aktive med blant annet langrenn, styrketrening, løping og klatring.
Vi har alltid trent for å være mest mulig atletiske og fokusert like mye på utholdenhet, balanse og hurtighet som på styrke. Dette har gitt oss stor overføringsverdi til andre idretter, deriblant Acroyoga som har blitt vår store lidenskap.

Les også: Hva er acroyoga?

I 2016 kom vi tilfeldigvis over acroyoga på Instagram og bestemte oss for å prøve. Selv om vi var litt klumsete de første forsøkene hadde vi det utrolig gøy, så raskt fremgang og var plutselig blitt hekta. Acroyoga passer oss perfekt da det utfordrer balanse, koordinasjon, samarbeidsevne, styrke og bevegelighet. Det som er så gøy med Acroyoga er at man trener sammen og jobber mot et felles mål. Som ved all trening får man fremgang om man gjør det regelmessig og det er utrolig motiverende å se tilbake på hvor langt vi har kommet.

Gjennom Instagramkontoen @TeamStronger ønsker vi å inspirere til en leken og morsom treningshverdag hvor treningsglede og mestring står i fokus. Vi holder også kurs i acroyoga hvor vi er så heldige å få bidra til masse aktivitetsglede og mestringsfølelse.

Fun facts om oss:

  • Vår første date var på Klatreverket i Oslo (klatring og buldring)
  • Vi er selvlært i Acroyoga. Kan vi, kan du!
  • Vi startet på voksenturn i januar 2018 da ingen av oss ble sendt på turn som barn. Det er aldri for sent!
  • Hele Kristines familie kommer fra Jæren og hun bytter automatisk dialekt når hun prater med noen i familien
  • Simen er opprinnelig fra Kristiansand og jobbet 5 år i Forsvaret før han flyttet til Oslo for å studere

Våre Maxim-favoritter:

Relaterte blogginnlegg