Maxim HEROES

Maxim HEROES proteinbarer er utviklet med styrketreningsutøvere i tankene, og har derfor mye protein og er uten tilsatt sukker - midt i blinken for deg som ønsker å beholde muskelmassen samtidig som du går ned i fettprosent ved bruk av baren som mellommåltid.

Maxim HEROES består av ulike proteinbarer og protein bites med hver sine fantastiske smaker. Nyt de alene eller prøv de som topping i havregrøt eller smoothiebowls!

HERO-produkter

Maxim Protein Bites

Protein bites er våre knasende gode djevler - en perfekt snack!

We're crispy little devil's!

Hver pose inneholder 20 gram protein, og denne herligheten finnes i to smaker - hvit sjokolade og melkesjokolade. Bitene er glutenfrie, uten tilsatt sukker og helt uten palmeolje - og passer perfekt som snack før eller etter trening, men også på fredagskvelden hjemme i sofaen. Ta med deg en pose i sekken, og ha alltid en proteinrik godbit tilgjengelig. Finn din favorittsmak her!

protein bites protein bites

Maxim Protein Bites

Maxim MIGHTY

Maxim MIGHTY er ikke bare vegansk - men knasende god!

I am bold, fudgy and deliciously vegan

I tillegg til å være vegansk er proteinbaren uten palmeolje, uten tilsatt sukker og den inneholder hele 17 gram protein. Med smak av fyldig crunchy brownie vil du ta med deg ganen din på en unik smaksopplevelse - spesielt om du er veganer. Spis proteinbaren før eller etter trening - eller når du er fysen på noe godt og proteinrikt. NAM!

mighty mighty

Maxim MIGHTY proteinbar

Maxim HERO

HERO proteinbar fra Maxim med smak av deilig melkesjokolade.

I am fearless, brave and the ultimate savior when in need for a chocolate kick.

Proteinbar med hele 20g protein, lite sukker, høyt fiberinnhold og en smak av hvit og mørk sjokolade. Baren er helt uten palmolje og uten tilsatt sukker!

HERO har eksepsjonelt godt innhold for deg som er ute etter få i deg mye protein, men som ønsker å unngå unødvendig sukker. En ekte proteinbar med kjempegod smak. Baren kan spises både etter en hard treningsøkt, eller som snacks når du ønsker.

hero hero

Maxim HERO proteinbar

Maxim FREAKY

Har du prøvd denne freaky-gode proteinbaren fra Maxim med smak av myk karamell og sjokolade?

I am playful, foxy, daring and full of snazzy caramel.

Proteinbar med hele 20g protein, lite sukker, høyt fiberinnhold og en god smak av myk karamell og sjokolade. Baren er helt uten palmolje!

Proteinbar med eksepsjonelt godt innhold for deg som er ute etter få i deg mye protein, men som ønsker å unngå unødvendig sukker. En ekte proteinbar rett og slett.
Baren kan nytes etter en hard treningsøkt eller som snacks når som helst i løpet av dagen.

freaky freaky

Maxim FREAKY proteinbar

Maxim HUNKY

Prøv vår super digge proteinbar fra Maxim med smak av myk sjokolade og knasende peanøtter.

I am powerful, strong, good looking and full of tasty peanuts and chocolate

Proteinbar med hele 20g protein, lite sukker, høyt fiberinnhold og en smak av myk sjokolade og knasende peanøtter. Baren er helt uten palmolje og uten tilsatt sukker!

Proteinbar med eksepsjonelt godt innhold for deg som er ute etter få i deg mye protein, men som ønsker å unngå unødvendig sukker. En ekte proteinbar rett og slett.
Baren kan nytes etter en hard treningsøkt eller som snacks når som helst i løpet av dagen.

hunky hunky

Maxim HUNKY proteinbar

HERO produktpakker