• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna

20 april 2015

– Jeg føler ikke at jeg MÅ på trening, men drar når jeg har lyst! sier Andrea Hegna, Maxim-ambassadør og instruktør hos Elixia. Men lyst, det har 20-åringen nesten hele tiden.

Sprekingen fra Telemark finner helst treningsgleden innendørs i helsestudioet hvor hun også jobber som instruktør.

– Jeg trener mellom 1,5 og 2 timer hver dag, seks dager i uken. Jeg trener for ”helårskroppen”, der helse og glede er i hovedfokus. Bikinisesongen varer året rundt, smiler ungjenta, som tross sin unge alder allerede har lagt mange aktive år bak seg.

– Jeg har alltid vært aktiv. Startet med å spille fotball da jeg var seks år, samtidig som jeg også danset aktivt. Totalt holdt jeg på i 9-10 år før jeg startet på Elixia og sluttet med alt annet, sier Hegna.

Hun fortsetter:

– Jeg liker å si at hvordan kroppen former seg, er en bivirkning av det jeg driver med, forteller Andrea, som i dag kombinerer intensiv styrketrening med kondisjonstrening for å få optimale resultater.

Selv har hun ingen konkrete mål for sin egen trening, utover det å ha det bra.

– Jeg har ingen spesifikke mål med treningen. For meg er det viktig at treningsgleden er der. At jeg ikke føler at jeg MÅ på trening, men drar når jeg har lyst, sier hun, men påpeker at treningen i seg selv gir masse positivt tilbake.

– Trening gir meg også masse i hverdagen: mestringsfølelse, utfordringer, selvfølelse, selvtillit, styrke og glede, smiler sprekingen, og deler gjerne noen tips.

– For de som vil gjøre en innsats før den normale bikinisesongen starter, anbefaler jeg tung styrketrening i kombinasjon med moderat kondisjonstrening. Men det er nesten umulig på generelt grunnlag å sette opp ”det optimale” programmet som fungerer for alle. Vi er alle forskjellige og har ulikt utgangspunkt. Derfor vil jeg nok anbefale å kontakte en personlig trener, for de som virkelig vil få effektiv trening, avslutter Hegna.

 

PROFIL:

Navn: Andrea Hegna.

Alder: 20 år.

Bosted: Skien.

Idrett: Fitness.

Mål med idretten: Glede.

Kosthold og ernæring: For meg er ikke kosttilskudd noe ”must”. Jeg spiser når jeg er sulten, og prøver å spise riktig med rikelig med fett, proteiner og karbohydrater.

Relaterte blogginnlegg

FÅ GODE TILBUD
Ønsker du å motta våre gode tilbud først? I tillegg til en rekke eksklusive medlemstilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag!

Dine varer er lagt i handlekurven. For å dra nytte av rabatten, må du være logget inn som medlem.
LOGG INN eller BLI MEDLEM