proteinis

Protein-nicecream med Salty Caramel

Lyst på en sunnere is med masse protein? Da bør du teste denne oppskriften på Salty Caramel Protein Nicecream til 2 porsjoner. Den kan spises både før og etter trening, eller lages til dessert.

Ingredienser:

  • 2 stk banan, fryst i biter
  • 2 ss vaniljeproteinpuvler
  • 2 ss valgfritt nøttesmør
  • 1 bar Salty Caramel
  • 0,5 dl melk
  • 1 ts hakkede peanøtter

Slik gjør du:

  1. Hakk Salty Caramel baren i små biter og varm i en kjele på lav varme med melk. Rør om til alt har blandet seg og avkjøl
  2. Kjør bananer, vaniljeprotein, nøttesmør og halvparten av Salty Caramel sausen i en foodprosessor eller belnder til du har en kremet iskonsistens. Ved servering topper du med resten av sausen

Næringsinnhold per porsjon:

Kalorier: 316,3

Fett: 11,9

Karbohydrater: 29,4

Fiber: 6,3

Sukker: 17,6

Protein: 21,6

Oppskrift av Evelina Söderholm