Protein-nicecream med Salty Caramel
Lyst på en sunnere is med masse protein? Da bør du teste denne oppskriften på Salty Caramel Protein Nicecream til 2 porsjoner. Den kan spises både før og etter trening, eller lages til dessert.
Ingredienser:
- 2 stk banan, fryst i biter
- 2 ss vaniljeproteinpuvler
- 2 ss valgfritt nøttesmør
- 1 bar Salty Caramel
- 0,5 dl melk
- 1 ts hakkede peanøtter
Slik gjør du:
- Hakk Salty Caramel baren i små biter og varm i en kjele på lav varme med melk. Rør om til alt har blandet seg og avkjøl
- Kjør bananer, vaniljeprotein, nøttesmør og halvparten av Salty Caramel sausen i en foodprosessor eller belnder til du har en kremet iskonsistens. Ved servering topper du med resten av sausen
Næringsinnhold per porsjon:
Kalorier: 316,3
Fett: 11,9
Karbohydrater: 29,4
Fiber: 6,3
Sukker: 17,6
Protein: 21,6
Oppskrift av Evelina Söderholm