Om Maxim

Maxim hjelper deg med å nå dine mål uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form. Vi har et bredt sortiment av sportsernæring som er optimalt tilpasset for både styrke og utholdenhet. Produktene er skreddersydd for dine mål og aktivitetsnivå.

alice med proteinbar

MAXIMS HISTORIE

Maxim betyr «grunnleggende prinsipp», «motto» eller «leveregel». Maxim stammer fra det latinske ordet «Maximus», som betyr «Den største». Steve Jennings, som startet Maxim, syntes dette passet inn i hans visjon.

Steve Jennings er en karakteristisk mann. Han er en innovativ og nysgjerrig entreprenør og har alltid vært en entusiastisk syklist. Selv om han ikke lenger er en profesjonell syklist finner han fortsatt gleden ved å sykle for opplevelsen og mosjonens skyld. Det var også slik han traff syklisten Chris Boardman. De ble godt kjent og Steve begynte å undersøke hvordan han med sin kunnskap kunne hjelpe Chris videre i sin karriere. Til sammen med et forskerteam begynte han i 1991 å utvikle det som skulle bli Maxims første sporternæringsprodukt; et rent karbohydratkonsentrat som ga Chris maksimal energi under både trening og konkurranse. 1 år senere vant Chris Boardman OL gull i Barcelona, og har senere satt 3 verdensrekorder og 3 ganger hatt den gule ledertrøyen i Tour de France.

MAXIM I DAG

I dag er vi en totalleverandør av sportsernæring, og tilbyr et bredt sortiment med alt av energiprodukter til proteintilskudd og kreatin. Uansett om du holder på med kondisjonskrevende prestasjonsidretter, trenger eksplosivitet, styrke og muskelmasse eller er en aktiv mosjonist har vi produktene som skal til for å oppnå en maksimal prestasjon og treningseffekt.
Vi finnes i dag i Norge, Sverige, Finland og Danmark, men er også representert i ca 20 andre land rundt omkring i verden via våre distributører.

Karta

Alle produktene til Maxim er utviklet av spesialister i ernæring på bakgrunn av den nyeste forskning og trender i markedet. Mange av våre nye produkter bygger på feedback og erfaringer fra idrettsfolk. Det kan for eksempel være et produkt med en helt ny funksjon eller en ny måte å utforme emballasjen på så den blir enda mer brukervennlig. Alle forbedringer teller når man teller sekunder!

Vi overholder helsemyndighetenes krav til sportsernæring. Vi stiller høye krav til våre samarbeidspartnere, og vårt nettverk av faste leverandører sikrer høy kvalitet på alt fra råvarer og produksjon til emballasje og transport.

Maxim er sertifisert etter reglementet i Olympiatoppens kosttilskuddsprogram.