Maxim Ambassadører

Keeps you in it

Maxim heier frem all fysisk aktivitet, uavhengig av ditt utgangspunkt. Trening handler om motivasjon og kontinuitet. Det handler om overskudd og energi, riktig ernæring og prestasjon. Alle disse faktorene påvirker hverandre, og derfor har vi samlet en god gjeng med ambassadører som representerer Maxim og våre produkter utad på en sunn og sterk måte.

Trym Løken

Trym står på telemark og har drevet med dette i 15 år, i tillegg til at han drev med både langrenn og skiskyting i 10 år før han satset seriøst på telemark. Fritid har ikke Trym så mye av, men når han har tid leker han endel på den slakke linen han har spent opp i hagen sin.

Trym har to økter i drømmene, og den første er på ski med perfekt føre og temperatur på isbreen i Hintertux i Østerrike september/oktober, og i barmarksesongen er det noe så enkelt som en skikkelig lang sykkeltur med gode venner, eller løpeøkter på bane. Bicep curls er hans favorittøvelse - og det kan man se!

Trym bruker Maxim produkter både før, under og etter trening, avhengig av hva han skal trene. Det går mest av både barer og sportsdrikke, og favoritten hans er HUNKY!

trym trym

Tren med Trym

Trym sine favorittprodukter

Kristine Paulsen

Kristine er en ivrig CrossFit-utøver som har holdt på siden 2018. Treningsøvelsen som topper listene hennes er Burpees. Hun er en jente med mange hobbyer, som for eksempel trening, friluftsliv og det meste av fysiske aktiviteter. I tillegg elsker Kristine å bruke tiden sin på å teste nye ting.

Drømmeøkten til Kristine består av en hard CrossFit-økt som gjennomføres med tunge vekter, høy puls og svette. Gjerne i team 2, hvor man er en stor gjeng som jobber sammen og pusher hverandre gjennom økta som kan vare opp til 60 minutter.

Ettersom Kristine har en travel hverdag med både master, trening og jobb - er barene det hun inntar oftest av våre produkter. De er helt supre å spise mellom slagene. Samtidig er det alltid med en bar på fjelltur, enten energibar eller proteinbar. Hun bruker også Total Hydration om hun skal på en lengre løpetur. Ellers er Protein Boost, gjerne vanilije, super god å bruke i havregrøten.

Favorittbarene til Kristine er de fire HERO-barene, med smak av sitron og ingefær, peanøtt, karamell og sjokolade.

kristine med barbell kristine paulsen med barbell

Kristine sine favorittprodukter

David Abotor

David Marcel Abotor er 38 år gammel og opprinnelig fra Skien. For 8 år siden flyttet han fra Skien til Oslo, og de første 28 årene av sitt liv spilte han fotball før han gikk over til friidrett. Innen friidretten løp han 200m og 400m i 5 år, og deretter gikk det over til gateløp 5000, 10k, halvmaraton og maraton.

David brenner veldig for halvmaraton- og maratontrening om dagen. Hans to favorittøkter er intervaller og langturer på søndager, som tilsvarer 35 km. Det beste han vet med langturen på søndagene er å starte økten kl 08:00. Nesten ingen biler langs veien, veldig fredfullt, med andre ord - Oslo på sitt beste. David trener hver dag og løper ca 130 km i uka.

Høydepunktet kom 19. September i fjor, etter mye motgang under Oslo Marton på 10 km, ble det ny rekord med forbedring på 1 minutt. 3 måneder senere tok han en ny rekord på halvmaraton i Malaga, også her med 1 minutt.

Den store løpedrømmen til David er 3-4 uker på høydetrening i Sierra Nevada, som ligger 2 timer fra Malaga eller fjellene i Mexico.

David bruker Maximprodukter på langturer og etter øktene når han er på vei hjem fra trening. Favorittene hans er Mighty Crunchy Brownie Vegan, Dreamy, Crispy Brownie og Energi Gel Appelsin.

david abotor david abotor

David sine favoritter

Mushgrls - Julie og Malin

Julie og Malin kokurrerer aktivt i hundekjøring nordisk stil, som vil si langrenn med hund foran på vinteren, og løping med hund foran på barmark. Malin har aktivt konkurrert de siste 15 årene både med hundekjøring og langrenn, mens Julie har konkurrert de siste 12 årene i hundekjøring - i tillegg til at hun har drevet med både friidrett og langrenn ved siden av.

Begge jentene har flere medaljer i skapet, blant annet fra junior og senior NM, junior VM og junior EM - hvor Julie har 2 gullmedaljer de to sistnevnte. Hundekjøring er et lagspill hvor både hund og utøver må være i form for å prestere, og dette er krevende arbeid. Begge forteller at de trener hovedsaklig langrenn, løping, styrketrening i tillegg til hundetrening.

Hovedfokuset til Team Mushgrls er å spre glede rundt det å trene, samt være utendørs, og begge jentene elsker å løpe. Det er lite som slår en god intervalløkt hvor man får tømt lagrene, for så å fylle på med riktig ernæring etterpå. Malin forteller at hun elsker å løpe og kjøre hardøkter på ski hvor hun får brukt kroppen ordentlig og ser hvordan den responderer og forbedrer seg selv. Mushgrls brenner for at trening skal være noe å se frem til, samtidig som de prøver og hele tiden finne kreative måter å få frisk luft, samt bare kose seg med treningen.

Malin jobber som klesdesigner og produktutvikler, og bruker fritiden sin på trening av både seg selv og hunden, samt kosing med de andre dyrene hennes. Hennes drømmeøkt beskriver hun slik: "Drømmeøkten for meg er en kald dag der snøen knirker og man får en lang fin tur på ski og kan bare nyte omgivelsene. En god intervalløkt er alltid topp, er sånn jeg liker å få meg raskt i form."

Julie studerer og bruker det meste av fritiden til å trene hunden Winter og seg selv med innholdsrike økter. Hun beskriver drømmeøkten sin slik: "Drømmeøkten er langtur på Hedmarksvidda i strålende januarsol, snødekt trær, minusgrader og drikkebelte fylt med sportsdrikk og en energy bar."

Begge bruker sportsdrikke før hardøkter eller konkurranser, underveis på langtur og etter trening, samt energibarer for å fylle på langrene underveis på langtur. Proteinbarer bruker de både som raske måltider før eller etter trening, og ikke minst som snacks. Sjekk ut favorittene til jentene nedenfor!

mushgrls mushgrls

Mushgrls sine favoritter

Vålerenga Ishockey

Trening og kamphverdagen i Vålerenga Ishockey er veldig intensiv under sesongen. En vanlig uke består av to til tre kamper, samt seks til syv treninger. Dagen starter med frokost i hallen fra kl. 08:00 til 08:45, før det fra kl. 09:00 til 10:00 er fysisk trening (styrke, spinning eller intervaller) på SATS. Deretter følger en trening på is fra kl. 10:30 til 12:00. Dagen avsluttes med varmlunsj i hallen fra kl. 12:00 til 13:30.

Siden dagene er så intensive under sesong, er det utrolig viktig at spillerne har både rett energinivå på trening, samt at de restituerer godt etter trening, slik at kroppen er optimal og klar til kampsituasjoner. I dette arbeidet spiller Maxims produkter en viktig rolle for Vålerenga Ishockey.

Produktene det går mest av i Vålerenga Ishockeys garderobe er Maxim sine proteinbarer, der spesielt Salty Caramel har blitt en favoritt, samt Sports Drink Tropical under treninger og kamper.

vålerenga ishockey vålerenga ishockey

Heroic

Heroic er et av verdens beste e-sport lag i PUBG. Laget består av spillerne PaG3, TeaBone, Curexi og Beami. De har hatt imponerende prestasjoner i de største internasjonale turneringene det siste året. Heroic PUBG har blant annet vunnet prestisjetunge ESL PUBG Masters i april, mens den største prestasjonen skjedde under verdensmesterskapet (PGC) i desember, der Heroic havnet på 2 plass. Spillerne jobber under høyt press og er avhengig av svært høyt fokusnivå. På turneringene er det derfor viktig at spillerne er i god fysisk form og tar i seg næring som holder fokus og konsentrasjon oppe over tid.

En vanlig uke for Heroic sine utøvere består av tre til fem treningskamper, analyse og fysisk aktivitet. Dagene ser oftest slik ut; 6 timer trening i PUBG, 2 timer analyse og 1-2 timer fysisk aktivitet. Maxim sin HERO bar er en fast følgesvenn og påfyll for Heroic PUBG, både på kampdager og under trening.

Målet til Heroic PUBG er å bli verdens beste lag i 2022. Dette målet nås med dedikasjon, fysisk aktivitet og trening i spillet.

heroic heroic

Heroic sitt favorittprodukt

Team Maxim

Team Maxim er et skiskytterlag for eldre juniorer og yngre seniorer lokalisert i Lillehammer med toppatleter fra hele Norge. De beste utøverne fra videregående skole får en overgang fra junior til senior kategoriene, med den hensikt om å utvikle seg til å representere landslagene.

Lagets styret er satt sammen av Oppland Skiskytterkrets, Det norske skiskytter forbund, Olympiatoppen Innlandet og trenere for Team Maxim. Team Maxim er et av hovedrekrutteringslagene til det norske landslaget.

Målet deres er å rekruttere løpere til landslaget hvert år, samt levere fremtidige verdensmestere. Et mål som de allerede har oppnådd, og vil oppnå igjen. Grunnet gode resultater både nasjonalt og internasjonalt, er Team Maxim sine løpere ofte representert i den norske pressen.

team maxim team maxim