Maxim Ambassadører

Keeps you in it

Maxim heier frem all fysisk aktivitet, uavhengig av ditt utgangspunkt. Trening handler om motivasjon og kontinuitet. Det handler om overskudd og energi, riktig ernæring og prestasjon. Alle disse faktorene påvirker hverandre, og derfor har vi samlet en god gjeng med ambassadører som representerer Maxim og våre produkter utad på en sunn og sterk måte.

anders eggan

Trym Løken

Trym står på telemark og har drevet med dette i 15 år, i tillegg til at han drev med både langrenn og skiskyting i 10 år før han satset seriøst på telemark. Fritid har ikke Trym så mye av, men når han har tid leker han endel på den slakke linen han har spent opp i hagen sin.

Trym har to økter i drømmene, og den første er på ski med perfekt føre og temperatur på isbreen i Hintertux i Østerrike september/oktober, og i barmarksesongen er det noe så enkelt som en skikkelig lang sykkeltur med gode venner, eller løpeøkter på bane. Bicep curls er hans favorittøvelse - og det kan man se!

Trym bruker Maxim produkter både før, under og etter trening, avhengig av hva han skal trene. Det går mest av både barer og sportsdrikke, og favoritten hans er HUNKY!

trym trym

Tren med Trym

Trym sine favorittprodukter

Kristine Paulsen

Kristine er en ivrig CrossFit-utøver som har holdt på siden 2018. Treningsøvelsen som topper listene hennes er Burpees. Hun er en jente med mange hobbyer, som for eksempel trening, friluftsliv og det meste av fysiske aktiviteter. I tillegg elsker Kristine å bruke tiden sin på å teste nye ting.

Drømmeøkten til Kristine består av en hard CrossFit-økt som gjennomføres med tunge vekter, høy puls og svette. Gjerne i team 2, hvor man er en stor gjeng som jobber sammen og pusher hverandre gjennom økta som kan vare opp til 60 minutter.

Ettersom Kristine har en travel hverdag med både master, trening og jobb - er barene det hun inntar oftest av våre produkter. De er helt supre å spise mellom slagene. Samtidig er det alltid med en bar på fjelltur, enten energibar eller proteinbar. Hun bruker også Total Hydration om hun skal på en lengre løpetur. Ellers er Protein Boost, gjerne vanilije, super god å bruke i havregrøten.

Favorittbarene til Kristine er de fire HERO-barene, med smak av sitron og ingefær, peanøtt, karamell og sjokolade.

kristine med barbell kristine paulsen med barbell

Kristine sine favorittprodukter

Oda Johanne

Oda Johanne driver med en sport som kanskje ikke er så viden kjent i Norge, men hun konkurrerer i freestyle, wave og slalom racing i Windsurfing World Cup. Hun har drevet med Windsurfing i ca 10 år og hun føler seg heldig som har sin største lidenskap som jobb. Oda har også spilt håndball i mange år, både i eliteserien, samt kamper for det norske juniorlandslaget. I tillegg driver hun med CrossFit, løping, klatring, stisykling, surfing, SUP, foiling, skating, langrenn og topptur. Listen er lang, og når man er så aktiv som det hun er, trenger man også påfyll av energi underveis.

Oda forteller at hun bruker sportsdrikke med sitronsmak på alle konkurranser, og spesielt i en sport hvor du aldri vet hvordan vinden er, så man venter ofte timer på stranden i varme og sol - da kan det kan være vanskelig å time inntak av mat og drikke. Hun drikker derfor sportsdrikken gjennom hele dagen når hun er i ventemodus, sånn at hun alltid er klar for å prestere når det trengs. I tillegg spiser hun både energibarer og proteinbarer før og etter trening.

oda johanne oda johanne

Vindsurfing - Hva er det?

vindsurfing hva er det

Oda Johanne sitt favorittprodukt

Vålerenga Ishockey

Trening og kamphverdagen i Vålerenga Ishockey er veldig intensiv under sesongen. En vanlig uke består av to til tre kamper, samt seks til syv treninger. Dagen starter med frokost i hallen fra kl. 08:00 til 08:45, før det fra kl. 09:00 til 10:00 er fysisk trening (styrke, spinning eller intervaller) på SATS. Deretter følger en trening på is fra kl. 10:30 til 12:00. Dagen avsluttes med varmlunsj i hallen fra kl. 12:00 til 13:30.

Siden dagene er så intensive under sesong, er det utrolig viktig at spillerne har både rett energinivå på trening, samt at de restituerer godt etter trening, slik at kroppen er optimal og klar til kampsituasjoner. I dette arbeidet spiller Maxims produkter en viktig rolle for Vålerenga Ishockey.

Produktene det går mest av i Vålerenga Ishockeys garderobe er Maxim sine proteinbarer, der spesielt Salty Caramel har blitt en favoritt, samt Sports Drink Tropical under treninger og kamper.

vålerenga ishockey vålerenga ishockey

Vålerenga Ishockey sine favorittprodukter

Stine Schonhowd

Stine har tidligere drevet aktivt med langrenn, skiskyting og friidrett. Nå trener hun for å ha det gøy og varierer mellom løping i marka, fjellturer, egenvektstrening og rulleski på sommeren og skiturer i fjellet på vinteren. Hun ga seg med langrennssatsninger da hun var 20 år, men trening er fortsatt en stor del av hverdagen - nå mer lysbetont om det er en løpetur etter jobb eller styrkeøkt på stuegulvet.

Stine er veldig glad i å være ute på tur og utforske nye steder med fjelltopper, fosser og spektakulære utsiktspunkter, og med sol, knallblå himmel og en lang løpetur på fjellet med god utsikt og en Maxim proteinbar - er drømmen oppnådd! Stine har alltid en Maxim proteinbar i drikkebeltet dersom hun trenger litt ekstra påfyll underveis.

Barene er hennes favoritter, spesielt Hunky Peanut. Denne er alltid med på tur, trening eller som mellommåltid på jobben. Passe størrelse som mellombar og med ekte smak av peanøtt - helt klart Stine sin favoritt!

stine stine

Stine sitt favorittprodukt

Team Stronger

Team Stronger driver med mye allsidig trening og sesongbasert aktivitet som ski og terrengsykling. Det er viktig for dem at treningen de driver med er gøy, og treningsglede står i fokus i deres treningshverdag. På Instagram viser de mye AcroYoga (partner akrobatikk), yoga, Calisthenics, klatring og friluftsliv - alt etter hva sesongen har å by på og hva de føler for. Team Stronger har drevet med AcroYoga i flere år, men har begge vært aktive og allsidige hele livet. Deres største hobby er å teste nye aktiviteter sammen! De digger å utfordre seg selv og hverandre, og tester stadig noe nytt sammen. Nå om dagen går det mye i terrengsykling, SUP og klatring/buldring.

Liten fun fact: deres første date var innendørs klatring!

Team Stronger sin drømme-treningsøkt er en skikkelig morsom hinderløype der de får utfordret seg selv skikkelig og må klatre, slenge seg i tau, løpe og bære tunge ting. En skikkelig apekatt-økt med andre ord. De avslutter selvfølgelig økten med litt acroyoga, håndstående, turn og lek.

Favoritt treningsøvelse: Pullups! Det er en utfordrende og tung øvelse men desto større er mestringsfølelsen når de sitter. De konkurrerer også internt om å klare flest, så da er det jo ekstra motiverende og gøy å jobbe mot flere repetisjoner.

Team Stronger bruker Maxim sine produkter daglig mye på farten, etter treningsøkter og som digg snacks når de har lyst på noe godt. Favoritt Maxim- produkt: De nye proteinbarene er helt nydelige! Klarer ikke velge mellom Hunky Peanut og Hero triple Chocolate. Nam!

team stronger team stronger

Team Stronger sine favorittprodukter

Andre Bratli

André driver med sykling, løping og triatlon og de to sistnevnte har han drevet med siden 2017. Syklingen derimot har han holdt på med siden 2006, og du finner flere artikler om sykkel i vårt inspirasjonsarkiv.

Friluftsliv er viktig for Andrè, eller livet i soveposen, som han kaller det. Drømmeøkten hans består av lange rolige sykkelturer eller knallharde løpeintervaller. Leggene hans er laget av stål - takket være favorittøvelsen hans; tåhev.

André bruker energibarer, gel og sportsdrikk på lengre tøffe turer - enten det er sykkel eller løping. I varmen passer han på å bruke Maxim Hydration for å få i seg nok mineraler og unngå dehydrering.

Du lurer kanskje på hva hans favorittprodukt er? Det er nemlig Energigel med Colasmak!

andre bratli andre bratli

Tren med André

André sitt favorittprodukt

Omaken

Omaken er et E-sportlag som består av spillerne Vazku, Jembty, Pag3 og TeaBone, samt coach Joachim aka Noobwork. Spillerne spiller sammen fra kl. 18 hver dag, i tillegg til å trene på treningsstudio sammen tre dager i uken. Her har de et eget treningsprogram som de følger. Joachim trener også tre dager i uka med fokus på å forebygge en ryggskade han har hatt siden han var 16 år.

Når gutta i Omakentrenger påfyll nyter de våre digge HERO-barer, spesielt når de spiller aktivt, mellom treningsmatcher og etter fysisk trening. Det er ikke bare barene som inntas, for Omaken bruker også energigel og sportsdrikken under treningsøktene sine.

Favorittbarene til laget er HERO og HUNKY!

omaken omaken

Omaken sine favorittprodukter

Team Maxim

Team Maxim er et skiskytterlag for eldre juniorer og yngre seniorer lokalisert i Lillehammer med toppatleter fra hele Norge. De beste utøverne fra videregående skole får en overgang fra junior til senior kategoriene, med den hensikt om å utvikle seg til å representere landslagene.

Lagets styret er satt sammen av Oppland Skiskytterkrets, Det norske skiskytter forbund, Olympiatoppen Innlandet og trenere for Team Maxim. Team Maxim er et av hovedrekrutteringslagene til det norske landslaget.

Målet deres er å rekruttere løpere til landslaget hvert år, samt levere fremtidige verdensmestere. Et mål som de allerede har oppnådd, og vil oppnå igjen. Grunnet gode resultater både nasjonalt og internasjonalt, er Team Maxim sine løpere ofte representert i den norske pressen.

team maxim team maxim

Anders Eggan

Anders Eggan er 23 år og driver med profesjonell boksing. Han er et ungt, lovende talent som har drevet med boksing siden han var 12 år. I 2017 gikk Anders sin første proffkamp og i hans amatørkarriere rakk han å bli norsk mester 3 ganger, den siste i 2017 som senior, nordisk mester i junior klassen, og deltatt på flere internasjonale turneringer, blant annet EM og VM. Som profesjonell er Anders ubeseiret på 6 kamper.

På siden av boksingen er han veldig opptatt av fysisk aktivitet og helse, og jobber som personlig trener.

anders eggan anders eggan

Ida Njåtun

Ida er en skøyteløper med en fantastisk karriere i ryggen. Hun kan se tilbake på flere medaljer, som listet opp under.
VM-medaljer:
Bronse VM Allround 2015.

V-cup medaljer:
1500m; sølv 2011, bronse 2018
Lagtempo: Bronse 2011, sølv 2011, 2x bronse 2021.
Lagsprint: 3x sølv 2018, bronse 2018

OL-deltakelse i 2014 og 2018. Beste plassering 6. plass på 3000m i 2014.
7 kongepokaler, 31 NM-gull.

Ida sine favorittprodukter