Maxim Ambassadører

Keeps you in it

Maxim heier frem all fysisk aktivitet, uavhengig av ditt utgangspunkt. Trening handler om motivasjon og kontinuitet. Det handler om overskudd og energi, riktig ernæring og prestasjon. Alle disse faktorene påvirker hverandre, og derfor har vi samlet en god gjeng med ambassadører som representerer Maxim og våre produkter utad på en sunn og sterk måte.

Trym Løken

Trym står på telemark og har drevet med dette i 15 år, i tillegg til at han drev med både langrenn og skiskyting i 10 år før han satset seriøst på telemark. Fritid har ikke Trym så mye av, men når han har tid leker han endel på den slakke linen han har spent opp i hagen sin.

Trym har to økter i drømmene, og den første er på ski med perfekt føre og temperatur på isbreen i Hintertux i Østerrike september/oktober, og i barmarksesongen er det noe så enkelt som en skikkelig lang sykkeltur med gode venner, eller løpeøkter på bane. Bicep curls er hans favorittøvelse - og det kan man se!

Trym bruker Maxim produkter både før, under og etter trening, avhengig av hva han skal trene. Det går mest av både barer og sportsdrikke, og favoritten hans er HUNKY!

trym trym

Tren med Trym

Trym sine favorittprodukter

Kristine Paulsen

Kristine er en ivrig CrossFit-utøver som har holdt på siden 2018. Treningsøvelsen som topper listene hennes er Burpees. Hun er en jente med mange hobbyer, som for eksempel trening, friluftsliv og det meste av fysiske aktiviteter. I tillegg elsker Kristine å bruke tiden sin på å teste nye ting.

Drømmeøkten til Kristine består av en hard CrossFit-økt som gjennomføres med tunge vekter, høy puls og svette. Gjerne i team 2, hvor man er en stor gjeng som jobber sammen og pusher hverandre gjennom økta som kan vare opp til 60 minutter.

Ettersom Kristine har en travel hverdag med både master, trening og jobb - er barene det hun inntar oftest av våre produkter. De er helt supre å spise mellom slagene. Samtidig er det alltid med en bar på fjelltur, enten energibar eller proteinbar. Hun bruker også Total Hydration om hun skal på en lengre løpetur. Ellers er Protein Boost, gjerne vanilije, super god å bruke i havregrøten.

Favorittbarene til Kristine er de fire HERO-barene, med smak av sitron og ingefær, peanøtt, karamell og sjokolade.

kristine med barbell kristine paulsen med barbell

Kristine sine favorittprodukter

Vålerenga Ishockey

Trening og kamphverdagen i Vålerenga Ishockey er veldig intensiv under sesongen. En vanlig uke består av to til tre kamper, samt seks til syv treninger. Dagen starter med frokost i hallen fra kl. 08:00 til 08:45, før det fra kl. 09:00 til 10:00 er fysisk trening (styrke, spinning eller intervaller) på SATS. Deretter følger en trening på is fra kl. 10:30 til 12:00. Dagen avsluttes med varmlunsj i hallen fra kl. 12:00 til 13:30.

Siden dagene er så intensive under sesong, er det utrolig viktig at spillerne har både rett energinivå på trening, samt at de restituerer godt etter trening, slik at kroppen er optimal og klar til kampsituasjoner. I dette arbeidet spiller Maxims produkter en viktig rolle for Vålerenga Ishockey.

Produktene det går mest av i Vålerenga Ishockeys garderobe er Maxim sine proteinbarer, der spesielt Salty Caramel har blitt en favoritt, samt Sports Drink Tropical under treninger og kamper.

vålerenga ishockey vålerenga ishockey

Heroic

Heroic er et E-sportlag som består av spillerne Vazku, Jembty, Pag3 og TeaBone, samt coach Joachim aka Noobwork. Spillerne spiller sammen fra kl. 18 hver dag, i tillegg til å trene på treningsstudio sammen tre dager i uken. Her har de et eget treningsprogram som de følger. Joachim trener også tre dager i uka med fokus på å forebygge en ryggskade han har hatt siden han var 16 år.

Når gutta i Heroic trenger påfyll nyter de våre digge HERO-barer, spesielt når de spiller aktivt, mellom treningsmatcher og etter fysisk trening. Det er ikke bare barene som inntas, for Heroic bruker også energigel og sportsdrikken under treningsøktene sine.

Favorittbarene til laget er HERO og HUNKY!

omaken omaken

Team Maxim

Team Maxim er et skiskytterlag for eldre juniorer og yngre seniorer lokalisert i Lillehammer med toppatleter fra hele Norge. De beste utøverne fra videregående skole får en overgang fra junior til senior kategoriene, med den hensikt om å utvikle seg til å representere landslagene.

Lagets styret er satt sammen av Oppland Skiskytterkrets, Det norske skiskytter forbund, Olympiatoppen Innlandet og trenere for Team Maxim. Team Maxim er et av hovedrekrutteringslagene til det norske landslaget.

Målet deres er å rekruttere løpere til landslaget hvert år, samt levere fremtidige verdensmestere. Et mål som de allerede har oppnådd, og vil oppnå igjen. Grunnet gode resultater både nasjonalt og internasjonalt, er Team Maxim sine løpere ofte representert i den norske pressen.

team maxim team maxim