Maxim Ambassadører

Keeps you in it

Maxim heier frem all fysisk aktivitet, uavhengig av ditt utgangspunkt. Trening handler om motivasjon og kontinuitet. Det handler om overskudd og energi, riktig ernæring og prestasjon. Alle disse faktorene påvirker hverandre, og derfor har vi samlet en god gjeng med ambassadører som representerer Maxim og våre produkter utad på en sunn og sterk måte.

mathias tar pullups

Trym Løken

Trym står på telemark og har drevet med dette i 15 år, i tillegg til at han drev med både langrenn og skiskyting i 10 år før han satset seriøst på telemark. Fritid har ikke Trym så mye av, men når han har tid leker han endel på den slakke linen han har spent opp i hagen sin. Han har to økter i drømmene, og den første er på ski med perfekt føre og temperatur på isbreen i Hintertux i Østerrike september/oktober, og i barmarksesongen er det noe så enkelt som en skikkelig lang sykkeltur med gode venner, eller løpeøkter på bane. Bicep curls er hans favorittøvelse - og det kan man se!

Trym bruker Maxim produkter både før, under og etter trening, avhengig av hva han skal trene. Det går mest av både barer og sportsdrikke, og favoritten hans er HUNKY!

trym

Trym sine favorittprodukter

Hanne Luneborg

Hanne er en selvutnevnt fjellgeit, og vært glad i å gå tur så lenge hun kan huske. For fem år siden åpnet hun virkelig øynene for naturen vi har i Norge og spesielt den fantastiske landsdelen hun bor i - nemlig Nord-Norge! Hanne liker det meste som foregår utendørs og blir gjerne med på både topptur på randonee, klatring, camping og SUP. Hun bruker også mye tid med samboeren sin, og kan ikke nekte for at en kveld foran Netflix med god mat også slår godt an. Den beste treningen får hun på lange, bratte fjellturer, og Hanne prøver også å bli en bedre løper og har derfor begynt å implementere løping i hverdagen. Maxim produktene bruker hun hver eneste dag, som topping på frokost og lunsj - eller som mellommåltid i en hektisk hverdag. Barene til Maxim er alltid i fjelltursekken for påfyll underveis.

Energibaren med sjokolade og karamell er favoritten!

hanne

Hanne sitt favorittprodukt

Kristine Paulsen

Kristine er en ivrig CrossFit-utøver som har holdt på siden 2018, og treningsøvelsen som topper listene hennes er Burpees. Hun er en jente med mange hobbyer, som blant annet CrossFit, trening, friluftsliv og det meste av fysiske aktiviteter, og Kristine elsker å bruke tiden sin på å teste nye ting. Drømmeøkten hennes består av en hard CrossFit-økt som gjennomføres med tunge vekter, høy puls og svette. Gjerne i team 2, hvor man er en stor gjeng som jobber sammen og pusher hverandre gjennom økta som kan vare opp til 60 min. Ettersom Kristine har en travel hverdag med både master, trening og jobb - er barene det hun inntar oftest av våre produkter. De er helt supre å spise mellom slagene. Samtidig er det alltid med en bar på fjelltur, enten energibar eller proteinbar. Hun bruker også Total Hydration om hun skal på en lengre løpetur. Ellers er Protein Boost, gjerne vanilije, super god å bruke i havregrøten.

Favorittbarene til Kristine er de fire HERO-barene, med smak av sitron og ingefær, peanøtt, karamell og sjokolade.

kristine med barbell

Kristine sine favorittprodukter

Oda Johanne

Oda Johanne driver med en sport som kanskje ikke er så viden kjent i Norge, men hun konkurrerer i freestyle, wave og slalom racing i Windsurfing World Cup. Hun har drevet med Windsurfing i ca 10 år og hun føler seg heldig som har sin største lidenskap som jobb. Oda har også spilt håndball i mange år, både i eliteserien, samt kamper for det norske junior landslaget. I tillegg driver hun med CrossFit, løping, klatring, stisykling, surfing, SUP, foiling, skating, langrenn og topptur. Listen er lang, og når man er så aktiv som det hun er, trenger man også påfyll av energi underveis. Oda forteller at hun bruker Sportsdrikke med sitronsmak på alle konkurranser, og spesielt i en sport hvor du aldri vet hvordan vinden er, så man venter ofte timer på stranden i varme og sol - da kan det kan være vanskelig å time inntak av mat og drikke. Hun drikker derfor sportsdrikken gjennom hele dagen når hun er i ventemodus, sånn at hun alltid er klar for å prestere når det trengs. I tillegg spiser hun både energibarer og proteinbarer før og etter trening.

oda johanne

Vindsurfing - Hva er det?

vindsurfing hva er det

Camilla Herrem

Camilla har spilt håndball siden hun var 5 år gammel, og har gjort det stort både i Norge og utlandet. Hun er utrolig glad i sprint- og spensttrening, og knebøy er hennes favoritt styrkeøvelse - og Maxim sine produkter er alltid med når det er aktivitet i bilder. Barene spiser hun etter trening og kamper, sportsdrikken drikkes både på trening og under kamper, samt bruker hun våre energigels i pausen når hun spiller kamp. (Foto: Kenneth Mcdowell)

camilla herrem

Camilla sine favorittprodukter

Kari Brattset

Kari er en dreven håndballspiller med 20 års erfaring, og hennes drømmetreningsøkt består av intervallhåndball. På fritiden går hun mye tur i skog og mark, samt leker med hunden sin. Når det kommer til styrke er favoritten markløft, og for å få ekstra påfyll før trening bruker hun Maxim-produkter. Når hun skal holde ut i tøffe kamper, trenger raskt påfyll etter en kamp eller treningsøkt, eller bare har lyst på noe digg som mellommåltid tar hun seg en av favorittene sine, som er energibaren Sweet & Salty og Proteinbaren Hero Triple Chocolate!

kari brattsett

Kari sine favorittprodukter

Veronica Kristiansen

Veronica har spilt håndball siden hun var 13 år gammel, og nå bruker hun Maxim produkter både før, under og etter trening. Før trening for å få energi, under trening for å opprettholde energien, og rett etter trening for å få inn proteiner og karbohydrater. Utenom håndballen så er drømmeøkten til Veronica en real CrossFit-økt sammen med Kristin Holte (dronningen av CrossFit) - og favorittreningsøvelsene hennes er knebøy og boxsquats. Utenom dette er Veronica en jente som både elsker sjokolade, samt spenst- og sprinttrening - en god kombo!

Veronicas favorittbar er HERO med tre lag sjokolade.

veronica

Veronica sitt favorittprodukt

Vålerenga Ishockey

Trening og kamphverdagen i Vålerenga Ishockey er veldig intensiv under sesongen. En vanlig uke består av to til tre kamper, samt seks til syv treninger. Dagen starter med frokost i hallen fra 08:00 til 08:45, før det fra 09:00 til 10:00 er fysisk trening (Styrke, spinning eller intervaller) på SATS. Deretter følger en istrening fra 10:30 til 12:00. Så avsluttes dagen med varmlunsj i hallen fra 12:00 til 13:30. Maxims produkter er en viktig del av treningsarbeidet deres. Siden dagene er så intensive under sesong, er det utrolig viktig at spillerne har både rett energinivå på trening, samt at de restituerer godt etter trening, slik at kroppen er optimal og klar til kampsituasjoner. I dette arbeidet spiller Maxims produkter en viktig rolle for Vålerenga Ishockey.

De produktene fra Maxim som det går mest av i Vålerenga Ishockeys garderobe er Maxim sine Proteinbarer, og da spesielt Salty Caramel har blitt en favoritt, samt Sports Drink Tropical under treninger og kamper.

vålerenga ishockey

Vålerenga Ishockey sine favorittprodukter

Stine Schonhowd

Stine har tidligere drevet aktivt med langrenn, skiskyting og friidrett. Nå trener hun for å ha det gøy og varierer mellom løping i marka, fjellturer, egenvektstrening og rulleski på sommeren og skiturer i fjellet på vinteren. Hun ga seg med langrennssatsninger da hun var 20, men trening er fortsatt en stor del av hverdagen - nå mer lysbetont om det er en løpetur etter jobb eller styrkeøkt på stuegulvet. Stine er veldig glad i å være ute på tur og utforske nye steder med fjelltopper, fosser og spektakulære utsiktspunkter, og med sol, knallblå himmel og en lang løpetur på fjellet med god utsikt og en maximbar - er drømmen oppnådd! Hun har alltid en Maximbar i drikkebeltet dersom hun trenger litt ekstra påfyll underveis.

Barene er hennes favoritter, spesielt Hunky Peanut, og denne er alltid med på tur, trening eller som mellommåltid på jobben. Passe størrelse som mellombar og med ekte smak av peanøtt - helt klart Stine sin favoritt!

stine

Stine sitt favorittprodukt

Team Stronger

Team Stronger driver med mye allsidig trening og sesongbasert aktivitet som ski og terrengsykling. Viktig for dem er det at treningen de driver med er gøy, og treningsglede står i fokus i deres treningshverdag. På Instagram viser de mye AcroYoga (partner aktobatikk), yoga, Calisthenics, klatring og friluftsliv, alt etter hva sesongen har å by på og hva de føler for. Team Stronger har drevet med AcroYoga i 3 år, men har begge vært aktive og allsidige hele livet. Deres største hobby er å teste nye aktiviteter sammen! De digger å utfordre seg selv og hverandre, og tester stadig noe nytt sammen. Nå om dagen går det mye i terrengsykling, SUP og klatring/buldring.

Liten fun fact: deres første date var innendørs klatring!

Team Stronger sin drømme-treningsøkt må være en skikkelig morsom hinderløype der de får utfordret seg selv skikkelig og må klatre, slenge seg i tau, løpe og bære tunge ting. En skikkelig apekatt-økt med andre ord. De avslutter selvfølgelig økten med litt acroyoga, håndstående, turen og lek.

Favoritt treningsøvelse: Pullups! Det er en utfordrende og tung øvelse men desto større er mestringsfølelsen når de sitter. De konkurrerer også internt om å klare flest, så da er det jo ekstra motiverende og gøy å jobbe mot flere repetisjoner.

Team Stronger bruker Maxim sine produkter daglig mye på farten, etter treningsøkter og som digg snacks når de har lyst på noe godt. Favoritt Maxim- produkt: De nye proteinbarene er helt nydelige! Klarer ikke velge mellom Hunky Peanut og Hero triple Chocolate. Nam!

team stronger

Team Stronger sine favorittprodukter

Andre Bratli

André driver med sykling, løping og triatlon og de to sistnevnte har han drevet med disen 2017. Syklingen derimot har han holdt på med siden 2006, og du finner flere artikler om sykkel i vårt inspirasjonsarkiv. Friluftslivet er viktig for han, eller livet i soveposen, som André kaller det, men drømmeøkten hans består av lange rolige sykkelturer eller knallharde løpeintervaller. Leggene hans er laget av stål - takket være favorittøvelsen hans, tåhev, og André bruker energibarer, gel og sportsdrikk på lengre tøffe turer - enten det er sykkel eller løping. I varmen passer han på å bruke Maxim Hydration for å få i seg nok mineraler og unngå dehydrering.

Du lurer kanskje på hva hans favorittprodukt er? Det er nemlig Energigel med Colasmak!

andre bratli

Tren med André

André sitt favorittprodukt

Omaken

Omaken er et E-sportlag som består av spillerne Vazku, Jembty, Pag3 og TeaBone, samt coach Joachim aka Noobwork. Spillerne spiller sammen fra klokka 18 hver dag og i tillegg til dette trener de på treningsstudio tre dager i uka sammen. Her har de et eget treningsprogram som de følger. Joachim trener også tre dager i uka med fokus på å forebygge en ryggskade han har hatt siden han var 16 år. Når gutta trenger påfyll nyter de våre digge HERO-barer, spesielt når de spiller aktivt, mellom treningsmatcher og etter fysisk trening. Det er ikke bare barene som inntas, for Omaken bruker også energigel og sportsdrikken under treningsøktene sine. Favorittbarene til laget er HERO og HUNKY!

omaken

Omaken sine favorittprodukter

Tine Simonsen

Tine Simonsen driver med mange forskjellige utendørsaktiviteter. Både fjelløping, turgåing, randonee, sykling og skikjøring, er blant favorittene. For Tine skal aktivitet og trening være lystbetont. Det skal og være noe som gir energi i en ellers travel hverdag, og for henne er nøkkelen til dette variasjon. Å drive med mye forskjellig byr ofte på utfordringer, men samtidig mye mestringsfølelse og glede - på en arena hvor man ikke trenger å være så selvhøytidelig eller ta ting så seriøst. Tine deler bilder fra disse aktivitetene og opplevelsene på Instagram i håp om å inspirere flere til å leve et aktiv liv - og til å ha det GØY!

tine simonsen