pepperbiff med potet

Pepperbiff med potet og edamamebønner

Denne oppskriften på pepperbiff med poteter og edamamebønner holder til to porsjoner og kan lages med eller uten saus. Ved å mealpreppe dette måltidet har du måltider tilgjengelig om du er mye på farten eller har liten tid i hverdagen. Forbered en dag i forveien!

Ingredienser:

  • 300 g pepperbiff
  • 2 ss smør
  • 2 krm salt
  • 300 g potet, kokt
  • 200 g edamamebønner
  • Eventuelt 2 ts hvetemel
  • Eventuelt 1 dl fettfri melk

Slik gjør du:

  1. Varm en stekepanne med smør på middels varme så smøret blir brunt
  2. Salt pepperbiffen og stek i en stekepanne, 2 minutter per side. Ta ut kjøttet fra stekepannen og legg på siden så det avkjøles
  3. Om du ønsker en saus, hell mel i stekefettet som er igjen i pannen og rør rundt med en plastvisp. Tilsett melk og bland godt til du har en glatt saus. Hell sausen i en liten kopp og avkjøl
  4. Fordel potet, pepperbiff, edamamebønner og says i to matbokser. Sett i kjøleskapet når alt er helt avkjølt
  5. Kan spises kald eller varmes opp før servering

Næringsinnhold per porsjon uten saus:

Kalorier: 501,8

Fett: 20,2

Karbohydrater: 33,6

Fiber: 7,2

Sukker: 6,6

Protein: 46,5

Næringsinnhold per porsjon med saus:

Kalorier: 528,5

Fett: 20,3

Karbohydrater: 36,1

Fiber: 7,3

Sukker: 8,9

Protein: 48,6

Oppskrift av Evelina Söderholm