Kampanjeuke: -40% på JOY

KJØP HER
pepperbiff med potet

Pepperbiff med potet og edamamebønner

Denne oppskriften på pepperbiff med poteter og edamamebønner holder til to porsjoner og kan lages med eller uten saus. Ved å mealpreppe dette måltidet har du måltider tilgjengelig om du er mye på farten eller har liten tid i hverdagen. Forbered en dag i forveien!

Ingredienser:

  • 300 g pepperbiff
  • 2 ss smør
  • 2 krm salt
  • 300 g potet, kokt
  • 200 g edamamebønner
  • Eventuelt 2 ts hvetemel
  • Eventuelt 1 dl fettfri melk

Slik gjør du:

  1. Varm en stekepanne med smør på middels varme så smøret blir brunt
  2. Salt pepperbiffen og stek i en stekepanne, 2 minutter per side. Ta ut kjøttet fra stekepannen og legg på siden så det avkjøles
  3. Om du ønsker en saus, hell mel i stekefettet som er igjen i pannen og rør rundt med en plastvisp. Tilsett melk og bland godt til du har en glatt saus. Hell sausen i en liten kopp og avkjøl
  4. Fordel potet, pepperbiff, edamamebønner og says i to matbokser. Sett i kjøleskapet når alt er helt avkjølt
  5. Kan spises kald eller varmes opp før servering

Næringsinnhold per porsjon uten saus:

Kalorier: 501,8

Fett: 20,2

Karbohydrater: 33,6

Fiber: 7,2

Sukker: 6,6

Protein: 46,5

Næringsinnhold per porsjon med saus:

Kalorier: 528,5

Fett: 20,3

Karbohydrater: 36,1

Fiber: 7,3

Sukker: 8,9

Protein: 48,6

Oppskrift av Evelina Söderholm

Populære produkter