omelettwrap

Omelettwrap med kalkunbacon

Vil du lage noe godt til frokost, lunsj, før eller etter trening? Da bær du prøve denne oppskriften på omelettwrap med kalkunbacon som enkelt kan preppes til flere måltider. Da har du måltidet klart i kjøleskapet når du er sulten eller har en travel dag. Oppskriften inneholder 38 gram protein, perfekt treningsmåltid! Oppskriften holder til 2 porsjoner.

Ingredienser:

  • 120 g kalkunbacon
  • 4 egg
  • 0,5 ts aromat eller urtesalt
  • 1 dl cottage cheese, mager
  • 2 hvetetortilla
  • 0,5 dl hakket persille
  • 1 pasjonsfrukt
  • 2 ss gresk yoghurt

Slik gjør du:

  1. Stek halvparten av kalkunbaconet i en liten stekepanne. Visp og tilsett 2 av eggene. Krydre og stek til omeletten er gjennomstekt.
  2. Legg omeletten over på en av tortillaene, bre ut cottage cheese og strø over persille. Rull sammen wrappen og skjr i biter.
  3. Følg samme steg på nytt for å lage neste wrap
  4. Legg wrapbitene i en matboks sammen med en liten frukt og litt gresk yoghurt til dip

Næringsinnhold per porsjon:

Kalorier: 471,6

Fett: 22,2

Karbohydrater: 27,4

Fiber: 3,6

Sukker: 4,8

Protein: 38,8

Oppskrift av Evelina Söderholm