Maxim proteinbarer best i test i Aftenposten

Aftenposten har gjort en stor test av 12 proteinbarer hvor to av våre barer kom best ut i test!

Proteinbaren Salty Caramel

Maxim’s proteinbar Salty Caramel har fått karakter 6 med kommentar «Høy på fiber og protein (20 gram). Lite sukker og ganske lite energi (177 kalorier). Det er godt gjort når man samtidig har et høyt protein- og fiberinnhold. Dette er også et godt alternativ etter trening eller som mellommåltid.»

Kjøp Salty Caramel her

40% Salt Karamell Proteinbar 50g

Oppskrift med proteinbaren Salty Caramel

Kan vi friste med noe godt? Prøv oppskriften vår på proteinkuler med salty caramel. Dette er den perfekte snacken for deg som har lyst på noe digg og samtidig få i seg sitt daglige proteininnhold. Prøv også ut protein-nicecream med salty caramel. En sunn og god dessert som kan deles med andre eller nytes i eget selskap. En oppskrift til to porsjoner inneholder hele 21,6 gram protein.  

Se også: Proteinboller med salty caramel 

Proteinbaren Hunky

Maxim’s proteinbar Hunky har fått karakter 5 med kommentar » Inneholder mye protein (20 gram) og er en av barene med mest fiber (5,2 gram). Litt høyere enn de andre topplasserte proteinbarene på mettet fett, energi og sukker. Det bidrar til å dra ned karakteren.»

Kjøp Hunky her

Hunky Peanøtter Proteinbar 55g

Oppskrift med Hunky proteinbar

Elsker du også peanøtter og proteinbaren Hunky? Da vil du garantert sette pris på disse oppskriftene på peanut Hunky cup og lagvis peanøtt-dessert med Hunky. Dette er to oppskrifter som egner seg like godt før trening som til kos på kvelden. 

Se også: Cookies med Hunky 

Proteinbarene våre passer godt for deg som er på farten og ønsker noe før, under eller etter trening. Det høye protein- og fiberinnholdet vil holde deg mett lenge og bidra til økt energi gjennom dagen. Å få i seg tilstrekkelig med proteiner er viktig for deg som ønsker å bygge muskler og opprettholde muskelmassen.  

Les også: Proteinguiden – Hva er protein?  

Kjøp lignende produkter: