kylling med linsepasta

Kylling med linsepasta

Denne digge oppskriften på kylling med linsepasta, mozzarella, edamame og pesto er en sikker vinner til mealpreppen! Den er enkel å lage, og varmes kjapt opp når enn du er sulten. Perfekt før eller etter en hard treningsøkt, hvor du får i deg alle de næringstoffene kroppen trenger for å bygge opp kroppen. NAM!

Ingredienser:

  • 750 g kyllingbryst
  • 2 ss rapsolje
  • 250 g linsepasta
  • 150 g edamamebønnser
  • 200 g bøffelmozzarella
  • Salt
  • Pepper
  • 4 ss pesto genovese

Slik gjør du:

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøl
  2. Salt og pepre kyllingen. Varm en stekepanne med olje og stek kyllingen på høy varme ca 2 minutter på hver side. Legg på lokk og la småputtre i 8 minutter. Avkjøl kyllingen
  3. Fordel kylling, pasta, mozzarella, edamamebønner og pesto i 4 matbokser (eventuelt ildfaste former om de skal varmes opp i ovnen)
  4. Legg i kjøleskapet. Varm opp i mikro, eller i ovn om du har ildfaste former på 225 grader i 10 minutter for gratengs følelsen

Næringsinnhold per porsjon:

Kalorier: 728

Fett: 31,7

Karbohydrater: 34,6

Fiber: 6

Sukker: 2,6

Protein: 72,8

Oppskrift av Evelina Söderholm