Kylling med linsepasta
Denne digge oppskriften på kylling med linsepasta, mozzarella, edamame og pesto er en sikker vinner til mealpreppen! Den er enkel å lage, og varmes kjapt opp når enn du er sulten. Perfekt før eller etter en hard treningsøkt, hvor du får i deg alle de næringstoffene kroppen trenger for å bygge opp kroppen. NAM!
Ingredienser:
- 750 g kyllingbryst
- 2 ss rapsolje
- 250 g linsepasta
- 150 g edamamebønnser
- 200 g bøffelmozzarella
- Salt
- Pepper
- 4 ss pesto genovese
Slik gjør du:
- Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøl
- Salt og pepre kyllingen. Varm en stekepanne med olje og stek kyllingen på høy varme ca 2 minutter på hver side. Legg på lokk og la småputtre i 8 minutter. Avkjøl kyllingen
- Fordel kylling, pasta, mozzarella, edamamebønner og pesto i 4 matbokser (eventuelt ildfaste former om de skal varmes opp i ovnen)
- Legg i kjøleskapet. Varm opp i mikro, eller i ovn om du har ildfaste former på 225 grader i 10 minutter for gratengs følelsen
Næringsinnhold per porsjon:
Kalorier: 728
Fett: 31,7
Karbohydrater: 34,6
Fiber: 6
Sukker: 2,6
Protein: 72,8
Oppskrift av Evelina Söderholm