Bli med på hjemmetrening i slynge med Trym Løken! Foto.

Hjemmetrening i slynge med Trym

Uansett om man trener mye hjemme eller ikke, kan det være vanskelig å komme opp med nye øvelser og økter. Derfor har Trym Løken satt opp en hjemmetreningsøkt med slynge for hele kroppen! Den kan også gjøres uten slynge om du ikke har det tilgjengelig. Lykke til med treningen.

Se hele økten her og les mer detaljert om øvelsene lenger ned.

Denne økten med hjemmetrening i slynge skal kjøres med 10 repetisjoner, i 3 runder, med 1-2 minutter pause mellom hvert sett.

Chins 10×3

Les hvordan du blir sterkere i chins her 

Chins er en kjempe fin øvelse om man ønsker å bli sterkere i overkroppen og hvis man har en slynge tilgjengelig hjemme, er dette er perfekt hjelpemiddel. Her kan du bruke en strikk som hjelpemiddel om det er for tungt med hele kroppsvekten din. Klarer du ikke 10 repetisjoner, kan du ta så mange du klarer, og heller øke fra gang til gang.

Pushups 10×3

Pushups er enda en øvelse som er kjempe god for overkroppen, ved at den treffer flere muskelgrupper av gangen. For å gjøre øvelsen tyngre kan du ha beina dine på en stol eller benk. Ønsker du derimot å gjøre den enklere kan du stå mer i en oppreist posisjon.

Liggende roing 10×3

Denne øvelsen kan minne litt om pushups, men her ligger du på ryggen mens du løfter deg opp i slyngen. Det er spesielt viktig at man strammer kjernen i denne øvelsen. Ønsker du en tyngre variant kan du plassere beina på en stol. Vil du derimot ha en lettere variant, kan du stå mer oppreist.

Bulgarsk utfall 10×3

Bulgarsk utfall er det mange som har et hat/elsk forhold til, nettopp fordi den er kjempe hard og super effektiv for beina dine. Ønsker du en tyngre variant kan du fylle opp en sekk med noe tungt for mer vekt. Husk å kjøre 10 repetisjoner per bein.

Ettbeins knebøy 10×3

Her skal du kjøre 10 repetisjoner per bein, og dette kommer til å brenne i musklene. Du har armene i slynger for balansen, men prøv å bruke armene minst mulig for å komme deg opp.

Husk stabilitet gjennom hele økten og fokuser på en sterk kjerne, ikke gjør det tyngre enn du klarer å kontrollere.

Populære produkter