treningsapper

Har du dårlig tid? Eller er du utrent? Sjekk ut disse geniale treningsappene!

Er du en av dem som ønsker å få inn litt mer aktivitet i hverdagen, men usikker på hvor du skal starte? Vi har plukket ut våre app-favoritter, både for deg som har lite tid til trening – og deg som ikke har kommet i gang enda.

Treningsapper kan være en super treningskamerat, særlig dersom du trenger en ekstra liten push for å komme i gang – eller på dager du har dårlig tid. De fleste appene har en gratisdel, men skal du få fullstendig adgang må du betale litt hos de fleste. Den gode nyheten er at på denne måten kan du prøve ut de du vil, og finne din favoritt.

Har du lite tid til trening i hverdagen kan apper som fokuserer på å trene hele kroppen være akkurat det kroppen din trenger.

Dårlig tid? Få økten unnagjort på bare 7 minutter!

The Johnson & Johnson 7-Minute Workout

Selv om økten er kort, skal du ikke kimse av hvor sliten du faktisk kan bli på bare syv minutter! Denne appen tilbyr intense kondisjonsøkter for deg som har lite tid i hverdagen. Nivåene varierer mellom helt nybegynner til viderekommende og tar for seg øvelser som får svetteperlene til å trille.

Her er appen: https://itunes.apple.com/us/app/johnson-johnson-official-7/id784797900

7-minute Butt Workout

I denne appen er det kun rumpa som gjelder, og her får du virkelig utfordret melkesyren med øvelser som knebøy, hip thrust og donkey kicks (eselspark). Ved hjelp av korte treningsvideoer får du vist øvelsene, og appen teller ned slik at du vet akkurat hvor lang tid du har igjen.

Her er appen: https://itunes.apple.com/us/app/butt-workout-and-fitness-app/id869170275?mt=8

Yoga

Ønsker du å styrke kjernemuskulaturen, øke energinivået eller bare få en rolig start på dagen kan yoga være en god ide. Det finnes utallige tilbud på ulike treningssentre, men yoga kan også helt fint praktiseres hjemme på stuegulvet. Alt du trenger er en treningsmatte, og du er i gang.

5 minute Yoga Workouts

Dersom du er nybegynner eller ikke har så mye tid til å treningen, kan en rask og enkel treningsøkt være det du trenger. Med denne appen kan du lære grunnleggende stillinger, og følge utviklingen din direkte i appen.

Her er appen: https://itunes.apple.com/us/app/5-minute-yoga-workouts/id362093404

Find What Feels Good

Denne appen er en forlengelse av yogafellesskapet «Yoga With Adriene», og er startet av skuespiller og yogainstruktør Adriene Mishler. Her finner du 25 timer videoer, hvor Adriene guider deg gjennom øvelsene. På denne måten får du hjelp til å gjøre øvelsene riktig, og en dypere forståelse for yogafaget. Du kan enten velge å bli medlem, eller bruke gratisversjonen.

Dersom du er nysgjerrig på yoga med Adriene har hun også en Youtube-kanal med ulike videoer for enhver smak.

Her er appen: https://itunes.apple.com/us/app/find-what-feels-good/id1050813703

Trening i naturen

Det er mange måter å komme i god form på, men lite slår vel roen og den friske luften ute i norsk natur. En ting er å trene for å ta vare på kroppen, men det er også viktig å huske på å ta vare på sinnet. Vi mennesker er skapt for å være ute i naturen, så hvorfor ikke bytte ut søndagsturen med en aldri så liten utendørs treningsøkt?

Couch to 5K

Har du et mål om å komme i løpeform, men usikker på hvordan du skal erobre dørstokkmila? Appen «Couch to 5K» hjelper deg fra å være sofapotet til å bli en løpemester på bare ni uker. Alt som behøves er en halv time, tre ganger i uken.

Her er appen: https://itunes.apple.com/us/app/couch-to-5k-run-training/id448474423?mt=8

Strava

Det er få ting som booster konkurranseinstinktet mer enn å konkurrere med dine nærmeste, og her kan Strava-appen være en god motivasjon når det gjelder å komme seg ut av døren. Dette er særlig aktuelt for deg som liker å være i bevegelse ute i naturen, og appen fungerer like godt for deg som sykler, løper eller svømmer. Har du store mål som å for eksempel løpe halvmaraton er Strava også en god måte å holde øye med fremgangen.

Her er appen: https://itunes.apple.com/us/app/strava-run-ride-swim/id426826309?mt=8

Mage og rygg

Mange av oss bruker utallige timer sittende stille på jobb foran skjermen, og over tid kan dette påvirke både rygg og kjernemuskulatur. For å holde kjernen din sterk er det derfor viktig å forebygge – sixpack eller ei.

Six Pack in 30 days

Denne appen er fullspekket med mageøvelser, og det eneste utstyret du behøver er en yogamatte. Her kan du velge øvelser etter ditt nivå, hvilket betyr at denne passer for både deg som er helt fersk og deg som har trent en stund. I appen får du en grundig gjennomgang av øvelsene, slik at du er sikker på at du gjør dem riktig.

Link: https://itunes.apple.com/us/app/six-pack-in-30-days-6-pack/id1338655056?mt=8

Daily Ab Workout

Vil du styrke mage og core er denne appen akkurat det du trenger. Med følelsen av å ha en personlig trener like ved siden av deg, og et hav av ulike øvelser skal det mye til å ikke få litt sterkere muskulatur. I appen kan du velge intensitet og lengde på treningsøkten, slik at du får tilpasset både nivået ditt og tiden du har til rådighet.

Her er appen: https://itunes.apple.com/us/app/daily-ab-workout-free-personal/id388882339?mt=8

Fleksibilitet og uttøying

En skikkelig strekk er forfriskende for både kropp og sjel. Selv om det stadig debatteres hvorvidt uttøying egentlig er nødvendig for trening og kroppen, er det ingen tvil om at det kjennes godt å tøye og bøye litt. Her er noen apper du kan prøve ut – enten du når tærne dine eller ei.

StretchIt

I denne appen finner du også mange gode fleksibilitet- og tøyeøvelser, og her kan du prøve 30 dager gratis med full tilgang til alle programmene. Med over 50 timer med video i HD kvalitet er det bare å sette i gang og teste ut.

Her er appen: https://itunes.apple.com/us/app/stretchit-stretching-flexibility-exercise-videos/id1124278517

Relaterte treningstips!

Populære produkter