Frakt og Levering

Det er kjapt, enkelt og trygt å handle hos oss.

Maximsport.no leverer over hele fastlands-Norge, men ikke til Svalbard. Posten Norge leverer våre pakker og brev til kundene.

Vi har normalt 3-5 virkedagers leveringstid.

Gratis frakt ved bestillinger over 500kr.

Vi tar forbehold om at det kan forekomme økt behandlings- og leveringstid under salgsperioder som Black Week og høytider.

alice med dumbbell

Sporing av pakker

Leveringsbekreftelse med sporingsnummer til din pakke sendes til deg på SMS når pakken sendes fra vårt lager.

Fraktmåter

Fraktpris for de ulike leveringsalternativene vises før du betaler i kassen, slik at du nøyaktig vet hva ordrebeløpet er. Husk å bruke korrekt adresse og postnummer på leveringsadressen din.

Mangler eller feil ved levering

Hvis du har mottatt feil vare, eller mangler en eller flere varer i forhold til din ordre-/leveringsbekreftelse (og dette ikke skyldes at du har restordre liggende hos oss), kan du sende en e-post til shop@maximsport.no.

Denne e-posten må inneholde følgende informasjon:
• Kundenummer
• Ordrenummer
• Varenummer på varen som mangler

Vi vil deretter jobbe med å finne ut hva som har skjedd og rette opp eventuelle feil.

Fraktkostnader

For uavhentede pakker som ikke er avtalt på forhånd med Maximsport.no vil kunden normalt bli belastet med et gebyr på 175,- inkl. mva. Dette gebyret skal dekke frakt tur/retur, og de direkte kostnadene til plukking, pakking og emballering av produktene. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

Når en pakke ikke blir hentet vil Maximsport.no kunne kreve fraktkostnadene tur/retur.

Retur

Om du ønsker å returnere en vare kan du sende e-post til shop@maximsport.no.

Denne e-posten må inneholde følgende informasjon:
• Ordrenummer
• Varenummer på varen som ønskes å sende i retur
• Returårsak

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til klarna om refundering. Du kan logge deg inn på klarna.no for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon.

Om du returnerer noe uten å bestille noe annet i bytte betaler du returgebyr.

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt.

Ved retur og bytte tilbakebetales pengene i løpet av 7-14 virkedager etter at du mottok returbekreftelse fra oss. Det er fordi det er klarna som står for denne refunderingen, og de får beskjed fra oss så snart returen er behandlet. Deretter har de en behandlingstid på 7-14 virkedager. Dersom du har betalt med kort føres pengene direkte tilbake til samme kort, ved betaling med faktura vil Klarna kontakte deg for kontonummer.

Returadresse:
MaximSport
Postboks 400
4894 Grimstad