Enkel tacosalat
Denne oppskriften på tacosalat er perfekt til mealpreppen, da den både er proteinrik og holder til 4 porsjoner. Legg opp i matbokser, oppbevar i kjøleskapet og ha måltider klare for uken, enten det er til lunsj, middag, før eller etter trening. Hvem liker vel ikke taco? NAM!
Ingredienser:
- 400 gram karbonadedeig, 10%
- 1 ss rapsolje
- 1 pose tacokrydder uten sukker
- ½ gul løk, tærnet
- 4 dl mager cottage cheese
- 2 bokser mais, uten sukker
- 4 revne gulrøtter
- 2 bokser svarte bønner
- 2 bokser tacosaus
Slik gjør du:
- Varm oljen i en stekepanne. Fres løk og tilsett karbonadedeigen. Finfordel kjøttdeigen og tilsett tacokrydder. Stek til alt er gjennomstekt. Avkjøl
- Fordel kjøttdeig, cottage cheese, gulrøtter, mais, tacosaus og bønner i matbokser
Næringsinnhold per porsjon:
Kalorier: 505,7
Fett: 19,1
Karbohydrater: 34,8
Fiber: 13,9
Sukker: 11,5
Protein: 44
Oppskrift av Evelina Söderholm