tacosalat

Enkel tacosalat

Denne oppskriften på tacosalat er perfekt til mealpreppen, da den både er proteinrik og holder til 4 porsjoner. Legg opp i matbokser, oppbevar i kjøleskapet og ha måltider klare for uken, enten det er til lunsj, middag, før eller etter trening. Hvem liker vel ikke taco? NAM!

Ingredienser:

  • 400 gram karbonadedeig, 10%
  • 1 ss rapsolje
  • 1 pose tacokrydder uten sukker
  • ½ gul løk, tærnet
  • 4 dl mager cottage cheese
  • 2 bokser mais, uten sukker
  • 4 revne gulrøtter
  • 2 bokser svarte bønner
  • 2 bokser tacosaus

Slik gjør du:

  1. Varm oljen i en stekepanne. Fres løk og tilsett karbonadedeigen. Finfordel kjøttdeigen og tilsett tacokrydder. Stek til alt er gjennomstekt. Avkjøl
  2. Fordel kjøttdeig, cottage cheese, gulrøtter, mais, tacosaus og bønner i matbokser

Næringsinnhold per porsjon:

Kalorier: 505,7

Fett: 19,1

Karbohydrater: 34,8

Fiber: 13,9

Sukker: 11,5

Protein: 44

Oppskrift av Evelina Söderholm