HEROES by Maxim

Vi vet at kognitiv, fokus og reflekser er essensielt for optimal prestasjon. Derfor trenger ESPORT utøvere og brukere næringskilder som kan gjøre veien til maksimal ytelse litt kortere.

Vi hjelper deg med påfyll av nødvendig protein

Vi er velsmakende og mettende

Enkle og praktiske å konsumere

Heroes by Maxim sine proteinbarer er høye på protein, uten tilsatt sukker og uten palmeolje.

Maxim er stolt sponsor av e-sportlaget Omaken Sports. Foto. Maxim er stolt sponsor av e-sportlaget Omaken Sports. Foto.

SO TASTY, IT’S MOTIVATING

Vi støtter HEROIC

Heroic er et av verdens beste e-sport lag i PUBG. Laget består av spillerne PaG3, TeaBone, Curexi og Beami. De har hatt imponerende prestasjoner i de største internasjonale turneringene det siste året. Heroic PUBG har blant annet vunnet prestisjetunge ESL PUBG Masters i april, mens den største prestasjonen skjedde under verdensmesterskapet (PGC) i desember, der Heroic havnet på 2 plass. Spillerne jobber under høyt press og er avhengig av svært høyt fokusnivå. På turneringene er det derfor viktig at spillerne er i god fysisk form og tar i seg næring som holder fokus og konsentrasjon oppe over tid.

En vanlig uke for Heroic sine utøvere består av tre til fem treningskamper, analyse og fysisk aktivitet. Dagene ser oftest slik ut; 6 timer trening i PUBG, 2 timer analyse og 1-2 timer fysisk aktivitet. Maxim sin HERO bar er en fast følgesvenn og påfyll for Heroic PUBG, både på kampdager og under trening.

Målet til Heroic PUBG er å bli verdens beste lag i 2022. Dette målet nås med dedikasjon, fysisk aktivitet og trening i spillet.

heroic heroic

Maxim HEROES