Prøv de nye produktene:

Maxim Fuel Legends – Live life without lag

Nå lanserer Maxim en helt ny produktserie, Maxim Fuel Legends, med fokus på energi. Denne serien er utviklet spesielt for gamere og e-sport-utøvere, men passer også perfekt for alle som ønsker å holde seg fokusert og konsentrert. Produktserien består av to proteinbarer og en brusetablett. Proteinbarene er rike på protein, er uten tilsatt sukker og helt fri for palmeolje. De kommer i smakene sjokolade og cookie dough, hvor sjokoladesmaken også har tilsatt koffein. Brusetabletten inneholder en kombinasjon av vitaminer og koffein og har en frisk fruktsmak.

Kosthold og ernæring får stadig større fokus innenfor e-sport, og riktig påfyll hjelper deg å være oppmerksom. Dette er spesielt viktig innen gaming, da vinn eller tap ofte handler om marginer. Siden 2020 har Maxim hatt et tett samarbeid med Heroic (tidligere Omaken) og Joachim Haraldsen. Heroic er et av verdens beste e-sportlag, og har vært en viktig bidragsyter i utviklingen av Maxim Fuel Legends.

Les deg opp på alt om e-sport her:

HEROES by Maxim

Vi vet at kognitiv, fokus og reflekser er essensielt for optimal prestasjon. Derfor trenger ESPORT utøvere og brukere næringskilder som kan gjøre veien til maksimal ytelse litt kortere.

Vi hjelper deg med påfyll av nødvendig protein

Vi er velsmakende og mettende

Enkle og praktiske å konsumere

Heroes by Maxim sine proteinbarer er høye på protein, uten tilsatt sukker og uten palmeolje.

Maxim er stolt sponsor av e-sportlaget Omaken Sports. Foto. Maxim er stolt sponsor av e-sportlaget Omaken Sports. Foto.

SO TASTY, IT’S MOTIVATING

Vi støtter HEROIC

Heroic ble i 2021 kjøpt opp av det norske esport-selskapet Omaken, grunnlagt av Joachim «Noobwork» Haraldsen. Heroic er nå en globalt anerkjent esport organisasjon, med noen av de beste atletene innenfor en rekke ulike spill. En av visjonene til Heroic er å fremme alle de heltene som finnes i e-sport fellesskapet på tvers av landegrenser.
I dag representerer Heroic en rask voksende organisasjon med et ambisiøst team og lidenskapelige fans. Heroic har tre lag som konkurrerer i blant annet CS:GO, Sim Racing og R6 Siege.

Spillerne jobber under høyt press og er avhengig av svært høyt fokusnivå. På turneringer er det derfor viktig at spillerne er i god fysisk form og får i seg næring som holder fokus og konsentrasjon oppe over tid.

Maxim HEROES