• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 250kr
  • Sikker betaling med Klarna
  • Start
  • video
  • Skofterud: – Så heite at de må kjøles ned!

Video

Mjøndalens fotballgutter er så glovarme i Tippeligaen at Maxim-ambassadør Vibeke Skofterud bestemte seg for å kjøle dem ned – med et kjøleskap! 

Vibeke Skofterud (35) er vant til svette kroppen fra tida på langrennslandslaget.

Men såpass mange lettkledde mannfolk som møtte henne i garderoben til Tippeliga-klubben Mjøndalen er likevel ikke hverdagskost for den single 35-åringen.

– Det er en tøff jobb å se sexy ut i såpass brune drakter som Mjøndalen har, men jeg synes gutta gjør en god jobb, ler Skofterud.

Langrennsesset har i mange år bodd i den lille bygda rett utenfor Drammen, og tråkket like godt til som vaktmester og hjelpemann da Maxim skulle installere nytt kjøleskap i fotballagets garderobe. Mjøndalen er nyopprykket til Tippeligaen i år, og har så langt gjort det langt over alle forventing. Nylig kom også nyheten om at fotballgutta blir hovedpersoner i en helt ny realityserie som skal gå på TV 2 til høsten.

– De er jo så heite om dagen, at de har godt av å kjøle seg ned litt! humrer Skofterud.

Spillerne, med TV 2-profil Christian Gauseth i spissen (Gauseth og lagkamerat Mads Hansen har et eget program på kanalens sportsflate som heter «2 mot 1» red.anm.) tok i mot Vibeke med åpne armer, og satte åpenbart pris på litt kvinnelig selskap etter trening!

Se intervjuet og den morsomme videoen her!

Takk for din påmelding!

Close

FÅ GODE TILBUD

Ønsker du å motta våre gode tilbud først? I tillegg til en rekke eksklusive medlemstilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag!

Om Orklas behandling av personopplysninger