• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna

20 april 2015

Til daglig er Maxim-ambassadør Pia-Camilla Tømmernes musiker, men når 38-åringen skal ”koble av” er det beinhard trening som gjelder. 12 til 15 timer i uka er hun i aktivitet for å bli bedre i triatlon.

– Jeg begynte litt tilfeldig med triatlon etter en ulykke for noen år siden. På grunn av søvnproblemer fikk jeg plutselig et sterkt behov for litt ekstrem trening. Jeg valgte å løpe meg videre i livet, men etterhvert kombinerte jeg løpingen med sykling og svømming, forteller Pia-Camilla.

Maxim-ambassadøren har hevdet seg i mange konkurranser de siste årene. At treningslysten etter hvert kanaliserte seg mot triatlon, forklarer hun på følgende måte:

– Det inneholder alt. Akkurat som et Kinderegg!

Hun fortsetter:

– Av og til har jeg lurt på om jeg kunne ha blitt like fascinert av en annen idrett. Det er mulig at det var tilfeldighetene som gjorde at jeg valgte triatlon, og at jeg kanskje kunne ha blitt like begeistret for en annen sport som for eksempel orientering. Det er umulig å si. Men livet består av en eneste lang rekke av tilfeldigheter. Noe er bra, noe er mindre bra. Jeg elsker å gjøre mange andre forskjellige aktiviteter, blant annet er jeg en stor langrennsentusiast, i tillegg til at jeg står på slalåm og prøver meg på snowboard. Alt henger sammen, men favorittaktiviteten akkurat nå er triatlon, slår den blide jenta fast.

Hun har ingen problemer med å motivere seg.

– Jeg har stor tro på at det sosiale er viktig for motivasjonen. Altså at det er viktig å ha et treningsfellesskap eller noen å trene sammen med. Dessuten blir man kjent med utrolig mange hyggelige folk. Triatlon er en utrolig morsom sport. Man er mye ute, og man får utrolig mange fine naturopplevelser. Dessuten får man mange nye venner, og av og til får man denne følelsen av å tilhøre en slags ”triatlonfamilie”, forteller Pia Camilla.

Årets store mål er Ironman Kalmar i august, og et håp om en plass til Bislett 24 Indoor Challenge i november.

 

PROFIL:

Navn: Pia-Camilla Tømmernes.

Alder: 38 år.

Bostad: Bergen.

Idrett: Triatlon.

Mål med treningen: Utfordre seg selv og ha det sosialt fint.

Kosthold og ernæring: Bruker sportsdrikk, samt energi- og proteinbarer før, under og etter trening for optimalt resultat.

Relaterte blogginnlegg

FÅ GODE TILBUD
Ønsker du å motta våre gode tilbud først? I tillegg til en rekke eksklusive medlemstilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag!

Dine varer er lagt i handlekurven. For å dra nytte av rabatten, må du være logget inn som medlem.
LOGG INN eller BLI MEDLEM