• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna

6 mai 2015

Maxim-ambassadør Anders Aukland skadet seg stygt under en skitur i Jotunheimen denne uken.  Langløpskongen røk både ankel, legg og leddbånd – men er fast bestemt på å kjempe seg tilbake. 

Anders (42), broren Jørgen og tre andre kamerater var på skitur i Jotuheimen da det smalt tirsdag. I en utforkjøring ble  Auklands ski hengende igjen i tung nysnø, og følgene var dramatiske.
– Beinet gikk rett av, meldte Anders umiddelbart etter fallet.

Han ble tatt god vare på av turkameratene, og etter et par timers venting ble han fløyet med luftambulanse til Otta og deretter fraktet via Lillehammer til Bærum sykehus der han nå er blitt operert. Jørgen Aukland beskriver minuttene etter ulykken som udramatiske til tross for den alvorlige skaden.

Se brødrene Auklands beste ernæringstips

– Vi hadde en lang prat i går kveld. Han er veldig optimist, og mener det ikke er siste gang han har konkurrert på ski. Han vil komme tilbake, og han har ganske god tid – selv om dette er veldig kjedelig, sier Jørgen Aukland.

– Anders er veldig gira på å rekke det første langløpet i desember, og de virkelig viktige rennene er ikke før i januar og mars, så dette skal gå fint, sier lillebroren.

Sammen med lillebror Jørgen Aukland er han en del av privatlaget Team Santander som deltar i langløpscupen Ski Classics.

 

VIL TILBAKE: Anders Aukland har i mange år vært en av kongene i langløp på ski og satser alt på å komme seg tilbake i sporet.
VIL TILBAKE: Anders Aukland har i mange år vært en av kongene i langløp på ski og satser alt på å komme seg tilbake i sporet.

Relaterte blogginnlegg