• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 250kr
  • Sikker betaling med Klarna
TILPASSET ALL FORM FOR TRENING

Trening og konkurranse er en sirkel med forberedelser, aktivitet og restitusjon.

Når det ene tar slutt, starter det andre. Om og om igjen. Maxim er kosttilskuddet som er tilpasset øktens ulike stadier, med produkter som hjelper deg med å få maksimalt utbytte før, under og etter trening og konkurranse.

Vis hele sortimentet

Charge
Riktig ernæring før en treningsøkt er viktig for å få best utbytte av treningen - kom oppladet og full av energi.

Å spise et tungt måltid for tett inntil økten gjør at kroppen må bruke energi på å fordøye måltidet istedet for å prestere. Det gjør at du blir sliten - både i hodet og i kroppen. Spis heller lunsj eller middag noen timer før, og komplimenter med energitilskudd rett før økten. Våre produkter er tilpasset til å brytes ned raskt og opptas effektivt i kroppen, slik at du føler deg full av energi fra start.

Vis Charge-produkter
Perform
Ved lange eller intensive økter er det viktig for prestasjonen at du får i deg nok energi og væske.

Har du vært flink til å innta rikelig i forberedelsesfasen har du et meget godt utgangspunkt. Dette er imidlertid ikke nok da man i selve prestasjonsfasen forbruker mye av de oppsparte lagrene raskt - og dermed trenger påfyll for å kunne prestere på sitt beste. Det er svært viktig å opprettholde spesielt væskebalansen i kroppen og samtidig få tilstrekkelig påfyll av rask mottakelig energi.

Vis Perform-produkter
Maximize
Kroppen fortsetter å jobbe etter treningen; enten du sitter i bilen på vei hjem eller ligger å sover i senga hjemme.

Etter en hard trenings- eller konkurranseøkt er det viktig med påfyll for at kroppen skal kunne restituere maksimalt. Det viktigste er å få i seg godt med karbohydrater for å fylle opp glykogenlagrene, sammen med noe protein for å stimulere muskelaturen. Våre produkter er satt sammen slik at du får maksimalt utbytte i restitusjonsfasen - og dermed raskt er klar for ny innsats.

Vis Maximize-produkter

Takk for din påmelding!

Close

FÅ GODE TILBUD

Ønsker du å motta våre gode tilbud først? I tillegg til en rekke eksklusive medlemstilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag!

Om Orklas behandling av personopplysninger