• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 250kr
  • Sikker betaling med Klarna

18 mai 2015

Lyst på ferie, sommer og sol – men hater tanken på late dager? 

Før var det i første rekke personlige trenere, som arrangerte ”bootcamps” for kundene sine. Men i dag gjør også de store turoperatørene det samme – hele sommeren igjennom.

Apollo er et av reiseselskapene som har satset hardt på ”treningsferie”, og kan tilby alt fra en uke med Kari Jaquesson på Kreta, treningscamp og Urban Tribes-uker på forskjellige hoteller på ulike destinasjoner. Urban Tribes er et svensk konsept, som fokuserer på å gjøre løpsopplevelsen, formen og styrken til deltakerne – i løpet av en ukes ferie – og gi et godt utgangspunkt for videre trening.

Også Ving satser hardt på treningsreiser. Om få dager kan du blant annet bli med Lasse Tufte på calisthenics-camp i Tyrkia. Lasse er en av pionerene bak treningsformen, som tar utgangspunkt i å bruk din egen kroppsvekt som motstand i øvelsene. Ving kjører også sykkelcamp på Mallorca og ”Kom i form”-uke” på Grand Canaria – i tillegg til at de ved flere av hotellene i sommer tilbyr egen personlig trener.

Trener du i varmen er det viktig at kroppen ikke blir dehydrert. Maxim har produktene du trenger!

Er du ute etter enda mer eksotiske reisemål, finnes det nok av alternativer. I meksikanske Tulum, holder treningsleiren ”Bikini Boot Camp” til – på det de hevder er ”verdens vakreste strand”. Fem-dagers-programmet innholder hard trening, yoga, massasje, utflukter og selvsagt bading. ”Bikini Boot Camp” er som navnet antyder, for kvinner – og gjennom årene har campen bygget opp et renommé som også tiltrekker seg Hollywood-kjendiser. Sienna Miller og Cindy Crawford er blant kundene. Prisen for 6 dager kommer på forholdsvis stive 13 500 kroner. Men høres det bra ut – finner du mer info på www.bikinibootcamp.com.

Her har du linker til andre selskaper som arrangerer treningsferier:

www.sportoghelse.no

www.maxpulse.no

www.mykjemeir.no

www.jomfrureiser.no

www.solia.no

www.apollo.no

www.ving.no

Relaterte blogginnlegg

Takk for din påmelding!

Close

FÅ GODE TILBUD

Ønsker du å motta våre gode tilbud først? I tillegg til en rekke eksklusive medlemstilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag!

Om Orklas behandling av personopplysninger