• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna

2 november 2018

Jørgine Massa Vasstrand, kanskje bedre kjent som «Funkygine», er en av Norges største treningsinfluencere. Bevegelse er essensielt i hennes hverdag, og trening er noe hun brenner for. Ved siden av jobben som blogger og influencer, er Jørgine utdannet personlig trener og organiserer workshops, treningsevents og treningsreiser.

Jørgine kombinerer et hektisk familieliv og jobb med trening og en aktiv hverdag. Mange vil kanskje bruke ordet «superkvinne» for å beskrive Jørgine; hva driver henne i hennes treningshverdag – og hvordan klarer hun å holde motivasjonen oppe?

 

Jørgine er utdannet personlig trener ved Norges idrettshøgskole, men fikk for alvor oppmerksomhet og suksess med sine unike mor og barn-treningsøvelser på sosiale medier. Hun er i dag en av landets største treningsinfluencere og følges av 495.000 på Instagram.

Ålesund-jenta elsker å trene med egen kroppsvekt og er flink til å ta treningen hjemme med barna. Hun synes det er viktig å snike inn den daglige aktiviteten når hun har mulighet. Men å trene med tre barn er ikke bare bare…

– Det krever hakket mer logistikk og planlegging enn det ville gjort uten, men jeg har blitt flink til å ta ting som det kommer. Jeg prøver å få inn mest mulig aktivitet der det passer seg. Derfor trener jeg mye sammen med barna mine.

I tillegg til å trene med barna, bruker Ålesund-jenta også andre treningsverktøy som for eksempel vaskekluter på stuegulvet.

– De er ideelt å bruke som «sklimatter» til forskjellige øvelser. For eksempel kan du trene langrennsbevegelser på den måten.

Når Jørgine trener, har hun alltid en Maxim-bar på lur.

– Jeg bruker Maxim-produkter hver eneste dag. Det går alltid ned en proteinbar eller to i løpet av dagen.

Les også: Hva er trening for deg – Funkygine?

Funkygine sine Maxim-favoritter:

Vi har satt sammen en pakke med Funkygine sine favoritter! Kjøp her

 

Følg Jørgine på bloggen hennes og via instagramkontoen @funkygine

Relaterte blogginnlegg