• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna

16 oktober 2018

Triatlon er en multisport bestående av svømming, sykling og løping. I internasjonal sammenheng er triatlon en stor idrett. Distansene for hver disiplin varierer, mange tror at triatlon kun er ironman (også kalt fulldistanse) eller Norseman, men triatlon har kortere distanser som passer for alle. Maxim-ambassadør André Fjærestrand Bratli gjennomførte i 2018 verdens tøffeste triatlon; Norseman.

 

Jeg startet min idrettskarriere som 6-åring, og drev aktivt med fotball til jeg ble 16 år. Jeg nådde toppen tidlig som 12-åring, og ble toppscorer med den nette sum av 69 scoringer på en sesong. Fotballkarrieren endte brått, da jeg var for dårlig til å tøye og strekke ut – og fikk dermed en for kort akillessene, som gjorde at jeg ikke kunne løpe lenger. Jeg gikk da til innkjøp av en landeveissykkel for konfirmasjonspengene, og derfra gikk det slag i slag med sykkelritt hver eneste helg de neste syv årene – med både Norgescup og ritt i utlandet. Jeg hadde noen brukbare resultater, men ikke noe å rope høyt om. Jeg la sykkelkarrieren litt på hylla tidlig i 20-årene og fortsatte som mosjonist frem til jeg noen år senere igjen tok sykkelen fatt. De siste årene har jeg vunnet noen mindre tur-ritt, og i år ble toppen av karrieren nådd med en sort trøye i verdens tøffeste triatlon, Norseman 2018. Utrolig nok; jeg hater nemlig å trene, men elsker å konkurrere.

Les også: Treningsprogram for sykling – 2 uker

Funfacts om meg:

  • Jeg er nok den med færrest antall treningstimer som har klart å få sort trøye i Norseman
  • Jeg spiser Maximbarer som lørdagsdigg
  • Jeg mener jeg er den tjukkeste som noen gang har vunnet Lillehammer-Oslo

Mine Maxim-favoritter:

 

Bli bedre kjent med André ved å følge hans Instagram-profil @andrefjbratli 

Relaterte blogginnlegg