• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 250kr
  • Sikker betaling med Klarna

14 oktober 2015

I likhet med hele Norge, elsker Maxim våre flotte håndballjenter. Møt vår nye ambassadør – lynvingen Camilla Herrem!

Camilla Herrem (28) er en norsk håndballspiller som spiller for team Tvis Holstebro i Danmark. Hun kommer opprinnelig fra Sola utenfor Stavanger, og fikk sin landslagsdebut bare 19 år gammel i 2006 mot Sverige. I 2009 ble hun tatt ut på ”All Star Teamet” som verdens beste venstreving under VM i Kina. I løpet av sin håndballkarriere har hun spilt for Sola, Byåsen, HCM Baia Mare, samt nåværende klubb i Holstebro. Hun er også fast inventar på det norske damelandslaget i håndball. Kantspilleren elsker å trene, og det hun liker aller best med treningen – er å utfordre seg selv.

– Jeg er veldig glad i styrketrening. Det er for eksempel gøy å se hvor mye jeg kan gå opp i vekter, forteller Camilla til Maxim Norge.

28-åringen avslører også at hun ser mye på andre som trener styrke, for å se om hun kan ta med seg noen av øvelsene videre.

– Jeg liker å presse meg selv litt ekstra. Det som er gøy med å trene styrke er jo når man ser resultater av økta på håndballbanen. Jeg merker det for eksempel både på spensten og hurtigheten.

Herrem er kjent for å presse seg selv på trening, og når det kommer til intervaller liker hun å gi alt fra start til slutt.

– Er jeg helt skutt så tenker jeg, nå skal jeg løpe et minutt ekstra bare fordi jeg vil vise for meg selv at jeg klarer det! Det gir meg ekstra motivasjon.

Så mye som Camilla trener, synes håndballspilleren det kan være vanskelig å få i seg nok næring rett etter en tung treningsøkt. Derfor supplerer hun kostholdet med Maxim-produkter.

– Ved å spise Maxim- produkter etter trening blir restitusjonen mye bedre for meg. Jeg spiser selvfølgelig vanlig mat når jeg kommer hjem, men rett etter trening passer det perfekt med en energibar eller en proteinshake, smiler Camilla Herrem.

Velkommen på laget!

 

NB: Du kan vinne VM-billetter til Camilla og de norske hånballjentenes VM-match mot Romania i Fredrikshavn 10 desember. Sjekk ut @Maximnorge på Instagram og bli med!

Relaterte blogginnlegg

Takk for din påmelding!

Close

FÅ GODE TILBUD

Ønsker du å motta våre gode tilbud først? I tillegg til en rekke eksklusive medlemstilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag!

Om Orklas behandling av personopplysninger