• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna

13 desember 2016

Den tøffeste jenta i håndballklassen, Heidi Løke avslutter proffeventyret i Ungarn, flytter hjem til Norge – og forlenger avtalen med Maxim.

OL- og VM-mester Heidi Løke (33) har spilt 134 ganger med flagget på brystet og er flere ganger blitt kåret til verdens beste strekspiller. Nå er hun gravid med sitt andre barn, og skrev nylig under en avtale med den norske toppklubben Storhamar..

33-åringen – som de siste sesongene har spilt håndball for det ungarske mesterlaget Györ – har imidlertid planer om å komme sterkt tilbake på banen etter fødselen i juni.

– Jeg er på ingen måte ferdig med håndball, og trener for å fortsett karrieren etter å ha blitt mamma for andre gang. Hvor det blir, er foreløpig usikkert. Men det blir i Norge. Jeg er ferdig med utenlandsk profftilværelse nå, forteller Heidi – som allerede er på plass i gamlelandet sammen med samboer Bjørn Olsson.

– Jeg tror at jeg fortsatt har en del gode år igjen i topphåndballen. Jeg fikk god trening i hvordan man kommer i form etter at Alexander (9) ble født, og satser på at ikke alt er glemt selv om det begynner å bli en stund siden, smiler Heidi – som også forlenger sin samarbeidsavtale med Maxim.

– Heidi er ei herlig jente med vilje av stål. I Maxim elsker vi utøvere som sprenger egne grenser og inspirerer andre. Det har Heidi gjort i mange år, og forhåpentlig fortsetter hun med det i lang tid fremover også. Vi er kjempestolte av å ha henne med på laget, sier sponsoransvarlig i Maxim, Jørgen Krogh Ankerstad.

 

AMBASSADØR: Heidi Løke og Jørgen Krogh Ankerstad i Maxim fortsetter samarbeidet utenfor håndballbanen.
AMBASSADØR: Heidi Løke og Jørgen Krogh Ankerstad i Maxim fortsetter samarbeidet utenfor håndballbanen.

 

 

Relaterte blogginnlegg