• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna

8 oktober 2015

Jørgine Vasstrand Haagensen (26) er tobarnsmamma fra Ålesund. Men de aller fleste kjenner henne best som treningsfenomenet ”Funkygine”!

Jørgine  er utdannet personlig trener ved Norges idrettshøgskole, men fikk for alvor oppmerksomhet  og suksess med sine unike mor og barn-treningsøvelser på sosiale medier. Hun er i dag en av landets største treningsbloggere og følges av hele 244.000 på Instagram.

I tillegg til å trene opptil flere timer om dagen, tar den spreke 26-åringen også videreutdanning innen trening og rehabilitering. Jørgine elsker å trene med egen kroppsvekt, men hun trener også med vekter i ny og ne.

– Jeg er veldig glad i trappetrening og motbakkeløp. Og alt som har med spenst og eksplosivitet å gjøre, sier Jørgine til Maximsport.

Ålesundjenta er også flinkere enn de fleste småbarnsforeldre til å ta treningen hjemme med barna. Hun synes det er viktig å snike inn den daglige aktiviteten litt her og litt der.

– Jeg bruker ofte barna som vekter eller i lek der jeg kan slite meg ut. 

 

Men å trene med to barn er ikke bare bare…

– Det krever hakket mer logistikk og planlegging enn det ville gjort uten, men jeg har blitt flink til å ta ting som det kommer. Jeg prøver å få inn mest mulig aktivitet der det passer seg. Derfor trener jeg mye sammen med barna mine. 

I tillegg til å trene med barna, bruker Ålesund-jenta også andre treningsverktøy som for eksempel vaskekluter midt på stuegulvet!

– De er ideelt å bruke som «sklimatter» til forskjellige øvelser. For eksempel kan du trene langrennsbevegelser på den måten.

Når Jørgine trener, har hun alltid en Maxim-bar på lur.

– Jeg bruker Maxim-produkter hver eneste dag. Det går alltid ned en proteinbar eller to i løpet av dagen. 

 

HORTEN, 20150909: MaximTufte Farmers Challenge på Tufte Gård i Horten. FOTO: TOM HANSEN
STERK JENTE: Funkygine tar et skikkelig tak under Maxim Challenge på Tufte Gård. FOTO: Tom Hansen

 

Vi er stolt over å ha med treningsglade Jørgine som Maxim-ambassadør!

NB: Jørgines mange treningsøvelser finner du på bloggen hennes og via instagramkontoen @funkygine

Relaterte blogginnlegg

Takk for din påmelding!

FÅ GODE TILBUD
Ønsker du å motta våre gode tilbud først? I tillegg til en rekke eksklusive medlemstilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag!

Dine varer er lagt i handlekurven. For å dra nytte av rabatten, må du være logget inn som medlem.
LOGG INN eller BLI MEDLEM