• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna

20 april 2015

– Du har sannsynligvis brukt ganske lang tid på å bli feit, og å komme i dårlig form, sier PT og Maxim-ambassadør Carina Kristiansen. 

Hastverk med å bli kvitt kiloene, og å komme i «maraton-form»? Ingen spesielt god ide, spør du Maxim-ambassadør og personlig trener Carina Kristiansen. 36-åringen fra Mjøndalen har en klar filosofi.

– For høy intensitet for raskt kan ødelegge både kroppen og ikke minst motivasjonen. Sett av tid, og finn en lystbetont måte å trene på, så er sjansene for at resultatene kommer og blir langvarige større, sier Kristiansen.

Hun fortsetter:

– Du har sannsynligvis brukt ganske lang tid på å bli feit, og å komme i dårlig form. Så det er viktig å sette av litt tid til å komme i form igjen også. Det er jo ganske logisk, sier hun.

Selv har hun brukt nærmest hele livet på å holde seg i form.

– Det startet med langrenn da jeg var liten, og jeg gikk aktivt på ski gjennom ungdomsårene. Da ble jeg også kjent med styrketrening og vekter, noe som interesserte meg. Så da jeg sluttet å konkurrere i skisporet, fortsatte jeg i gymsalen, forteller hun.

Deretter fortsatte Kristiansen hardkjøret som aktiv fitness-utøver.

– Det er tøffe greier. Ikke bare handler det om masse trening, men i tillegg et ekstremt kosthold. I dag slapper jeg helt av i forhold til hva jeg spiser, smiler hun.

– Men, når man driver høy aktivitet, tar jeg noen kosttilskudd som for eksempel omega-3 og proteiner. Det får fart på restitusjonsprosessen og man sover bedre om natta, forklarer hun.

I dag driver Carina driver Gården «Bootcamp og PT i Mjøndalen” sammen med en kollega. Fra tid til annen er også langrennsløperen Vibeke Skofterud innom som gjesteinstruktør.

– Vi har fokus på utendørsaktiviteter, og forsøker å bygge opp trening som både er lystbetont og tilpasset hver enkelt. Noen har klare målsettinger, andre vil bare komme i gang. Fellesnevneren er at vi har det sosialt og fint sammen, avslutter hun.

 

PROFIL:

Navn: Carina Kristiansen.

Alder: 36 år.

Bosted: Mjøndalen.

Idrett: Fitness.

Mål med treningen: Holde seg i form og ha det gøy.

Kosthold og ernæring: Spiser helt normalt. Tar i tillegg omega-3 og proteintilskudd.

Foto: Hakon Beining.

Relaterte blogginnlegg

FÅ GODE TILBUD
Ønsker du å motta våre gode tilbud først? I tillegg til en rekke eksklusive medlemstilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag!

Dine varer er lagt i handlekurven. For å dra nytte av rabatten, må du være logget inn som medlem.
LOGG INN eller BLI MEDLEM