• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna

9 juni 2016

 Kristian Ulriksen (29) var utrent pokerproff som spilte om millioner verden rundt. Men et veddemål med faren gjorde storgambleren til maratonmann – og nå satser han mot NM i friidrett og Berlin Maraton med Maxim i ryggen!

 

Det er den anerkjente ernæringsprodusenten Maxim som nå har inngått samarbeidsavtale med tromsøværingen. Fra før har Maxim utholdenhetssluggere som Anders og Jørgen Aukland, Olaf Tufte og Tord Asle Gjerdalen som ambassadører.

– I tillegg til å være en eksepsjonelt gode løper, har Kristian en historie i bunn som er viktig for oss i Maxim. Hans reise fra å være usunn og døgnvill pokerspiller til å bli Nord Norges råeste løpere, er veldig fascinerende, forklarer merkevaresjef i Maxim, Tom Kristoffersen.

– Det er veldig gøy å bli spurt om å være med på Maxim-laget. Mine hovedmål for sesongen er å løpe under 31 minutter på 10 000-meter under NM i fridrett i juli, og komme under 2.25 på Berlin Maraton. Første delmål på veien dit, er helgas Birkebeinerløp på Lillehammer. Under 1.14. er målet, forklarer en offensiv Kristian Ulriksen.

– Uavhengig av utgangspunkt eller målsetning, ønsker vi i Maxim å premiere mennesker som utfordrer seg selv og inspirerer andre på veien. Kristian er et skoleeksempel på at det meste er mulig bare du tør og vil nok, forklarer Maxim-sjef Kristoffersen.

I ekte pokerspillerånd, startet Kristian Ulriksen for alvor livsstilsforandringen etter å ha veddet (!) med faren på at han kunne klare å løpe maraton på under tre timer i 2011.

I dag trener han rundt 700 timer i året i tillegg til full jobb.

– Løping er ikke vanskelig, men det krever at du orker å stå opp om morgenen for å trene før jobb. Også må du orke å trene etter jobb også, smiler den ferske Maxim-ambassadøren Kristian Ulriksen.

Relaterte blogginnlegg