• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna

16 februar 2016

Fortell oss din beste Birken-story, og vinn plass på Vibeke Skofterud og Team Maxims Birken-lag – eller få ett års forbruk av Maxim produkter!

Birkenbeineren er verdens mest tradisjonsrike skirenn. Det ble innstiftet i 1932 til minne om turen birkebeinerne Torstein Skevla og Skjervald Skrukka tok med Håkon Håkonsson i 1206.

Opp gjennom årene har hundertusener av kvinner og menn tatt turen over fjellet mellom Rena og Lillehammer, og det finnes  like mange historier om smørbom, gangsår, nesten-ulykker, toppløp og kameratskap.

Som ny sponsor og hovedleverandør av sportsdrikke til Birken de tre neste årene, ønsker Maxim å fortelle noen av disse kuriøse historiene.

Har du – eller kjenner du noen – som har hatt helt spesielle opplevelser over fjellet under Birkebeinerrennet, vil vi gjerne høre fra deg! De beste historiene vil bli publisert her på Maximsport og vi drar til med noen skikkelig gode premier i tillegg.

MELD DEG PÅ HER!

Kan det for eksempel friste å gå Birken for Team Maxim ledet av vår egen lagkaptein Vibeke Skofterud? Eller få et års forbruk av Maxim-produkter til trening og konkurranse? I så fall send oss din historie ved å trykke på her – vi gleder oss til å høre fra deg!

– Birken er en av de virkelig store folkefestene innenfor idretten, noe vi er svært glade for å bli en del av. Samtidig har Birken mange av de samme verdiene som Maxim og Orkla står for. På Birken treffer vi mange av våre forbrukere, og nettopp det gjør Birken til et av de mest relevante stedene for oss å være. Derfor synes vi også det er gøy å få fortelle de beste historiene fra menneskene som utgjør den folkefesten Birken skal være, sier Tom Kristoffersen, sportsansvarlig i Orkla Health.

Relaterte blogginnlegg