• Produkter for konkurranse og trening!
  • Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna
TILPASSET ALL FORM FOR TRENING

SOM KOSTHOLDSSIRKELEN MEN LIKEVEL ANDERLEDES

Trening og konkurranse er en sirkel med forberedelser, aktivitet og restitusjon. Når det ene tar slutt, starter det andre. Om og om igjen. Maxim er kosttilskuddet som er tilpasset øktens ulike stadier, med produkter som hjelper deg med å få maksimalt utbytte før, under og etter trening og konkurranse.

Vis hele sortimentet

Charge
Treningen starter før treningen. Spis riktig innen økten starter og kom oppladet og full av energi.

Å spise et tungt måltid for tett inntil økten gjør at kroppen må bruke energi på å fordøye måltidet istedet for å prestere. Det gjør at du blir trett både i hodet og i kroppen.Spis heller lunsj eller middag noen timer før og komplimenter med energitilskudd rett før økten. Våre produkter er tilpasset til å brytes ned raskt og opptas effektivt i kroppen slik at du føler deg full av energi fra start.

Vis Charge-produkter
Perform
Om du trenger lange eller intensive økter er det viktig at du får i deg nok energi og væske slik at du orker å prestere.

Har du vært flink til å innta rikelig i forberedelsesfasen har du en meget godt utgangspunkt. Dette er imidlertid ikke nok da man i selve prestasjonsfasen forbruker mye av de oppsparte lagrene raskt og dermed trenger påfyll for å kunne prestere på sitt beste. Det er svært viktig å opprettholde spesielt væskebalansen i kroppen og samtidig få tilstrekkelig påfyll av rask mottakelig energi.

Vis Perform-produkter
Maximize
Når du sitter i badstuen, bilen hjem eller ligger å sover i din seng etter treningen, fortsetter kroppen å jobbe.

Etter en hard trenings- eller konkurranseøkt er det viktig med påfyll for å kunne restituere maksimalt. Det viktigste er å få i seg godt med karbohydrater for å fylle opp glykogenlagrene sammen med noe protein for å stimulere muskelaturen. Våre produkter er satt sammen slik at du får maksimalt igjen i restitusjonsfasen og raskt er klar for ny innsats.

Vis Maximize-produkter
Dine varer er lagt i handlekurven. For å dra nytte av rabatten, må du være logget inn som medlem.
LOGG INN eller BLI MEDLEM